2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
یه ماه دیگه بسلامتی پسر هم هس

من کی باردار میشم

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دست و دلبازی مهربونی یکمم زبون درازی گاهی خیلی پشیمون میشی از کارایی که انجام میدی و میزنی به بیخیال ...

من در کل پسردار نمیشم؟ چون یه دختر دارم و بچه ی بعدیم هم گفتین دختره

ازدواج میکنی بله خانوادشم باهات رفتار خوبی دارن مادرش یکم اذییت میکنه ولی در کل بد نیست  زندگ ...

لطفااینارم بگین مرسی❤خوشبخت میشم؟ مادرش تاکی اذیتم میکنه؟ حس این پسرچیه بهم؟ وفادارهست توزندگی؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
مرسی❤خوشبخت میشم؟ مادرش تاکی اذیتم میکنه؟ حس این پسرچیه بهم؟ وفادارهست توزندگی؟

بله عریزم خوشبخت میشی 

همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه

وفاداره

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

بله عریزم خوشبخت میشی  همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه وفاداره

ممنون عزیزم😍😘 اینوخیلی ازحس ششمیابهم گفتن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بله عریزم خوشبخت میشی  همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه وفاداره

منممممممممممم بگوووووو😭😭😭😭😭😭منم بگو کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست ؟ اینده شغلیم چطوره

🙂
مشخصاتم و زمان ازدواجم رو میگی؟؟؟

زود عصبانی میشی زودم اروم میشی

دلسوزی

یکمی مشکلات داری تو خانواده 

خوش خنده ای

شما دو تا سه سال 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

[QUOTE=154168185]مرسی میشه بگی از چی من خوششون میاد از کار هام اخلاق . ظاهر . ادب . اروم بودنم[/QUOTE

توروخدا منم بگو کی باردار میشم جنسیتش چیه

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی
منم بگو کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست ؟ اینده شغلیم چطوره؟؟؟

اینده شغلیت درخشاان یه سال ازدواجت یه ادم با ادب و نزاکت و محترم سفید پوست کت وشلوار پوش مایه دار

کاربری دست دو نفر 
کی میاد خواستگاریم؟حسش چیه نسبت ب من؟واقعا میخاد منو؟

شما با غریبه ازدواج میکنی