2777
2789
عنوان

خونریزی و درد پریود هفتە ششم

1821 بازدید | 58 پست

بچەها من لکەهام بیشتر شد تا ظهر 

بعد از ظهرهم  بە خونریزی افتادم و ی دردی مثل پریود داشتم حدود یکی دو ساعت و تا رفتم سونو خونریزی  شدیدتر شد دکتر سونو هم گفت هیچی دیده نمیشه دو تا لخته هم خارج شد ینی بچەم بوده؟؟؟؟

امروز شش هفتەم تموم شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا به امید تو😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اون یکی دو ساعت دیگە دردام آروم شد فقط شکمم ی کم درد میکرد

من دردام شدیدتر بود وحشششششتنااااک خونه تنها بودم ینی مردم و زنده شدم فقط میگفتم کاش بمیرم این دردو نکشم

خدایا نجاتم بدهههههههههه😤😣

ای بابا😟خدا عالمه انشالله ک فقد هماتوم باشه من پارسال جفتم پایین بود مث شما شدم ولی خونریزی با شیاف و دارو و استراحت بعد دوماه خوب شد الان نینیم ده ماهه شده

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
متاسفاااانه بله😭😭😭😭😞 وای یاد سقط خودم افتادم تا فهمیدم سقط شده ی ماه فقط گریه میکردم 

💋❤❤❤❤❤

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
متاسفاااانه بله😭😭😭😭😞 وای یاد سقط خودم افتادم تا فهمیدم سقط شده ی ماه فقط گریه میکردم 

توروخداا؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭من امروز کلا گریه کردم سرم داره میترکه اخە دو تا لخته بود فقط ینی بچە بودن اونا؟؟؟

خدایا به امید تو😘
من دردام شدیدتر بود وحشششششتنااااک خونه تنها بودم ینی مردم و زنده شدم فقط میگفتم کاش بمیرم این دردو ...

منم  مثل درد پریودم بود چون پریودامم خیلی اذیت میشم

خدایا به امید تو😘
ای بابا😟خدا عالمه انشالله ک فقد هماتوم باشه من پارسال جفتم پایین بود مث شما شدم ولی خونریزی با شیاف ...

اخه سونو هیچ ساکی رو نشون نداد مگه مورد  اینجوری داریم؟؟

خدایا به امید تو😘

😩پس این سونوگرافیست ها چی بلدن پس چرا میره آدم سونو