آقاکاسب مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 233 پست مشاعره آزاد هر شعری بلدی بنویس کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند 1399/06/16 | 21:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4201 نازت ای دلبـر خــوش چهــره کشیـدن دارد جـرعه جــرعه لب لعــل تــو چشیــدن دارد خبـرت ه ... در نماز و رکوع و سجودسر بجنبد دل نجنبد چ سود من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24529 دلبر از ما به صد امّید ستد اول دل ظاهرا عهد فرامش نکند خلق کریم❤ باز آی و دل تنگ مرا مونس جان باشوین سوخته را محرم اسرار نهان باش
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10852 همه تن چشم شدم خیره بدنبال تو.گشتم شوق،دیدارت ... من مست اگر گشته ام از دست تو هیهاتای داد از آن باده که در چشم تو جاریستمهریماه
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 دلبر از ما به صد امّید ستد اول دل ظاهرا عهد فرامش نکند خلق کریم❤ ای دلبر خوش چشمم ای آینه ی صافی دلبر که شما باشی عاشق شود هر آدم بداهه کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 یک دل بنما که در ره او بر چهره نه خال حیرت امد🌹 دقت کردین ته شعرای من همش ی هست شعرای شما د😂😂😂
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 ما ز خود سوی تو گردانیم سر چون تویی از ما بما نزدیکتر روا مدار خدایا که در حریم وصالرقیب محرم و حرمان نصیب من باشد⚘ از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24529 در نماز و رکوع و سجود سر بجنبد دل نجنبد چ سود من حاصل عمر خود ندارم جز غمدر عشق ز نیک و بد ندارم جز غمیک همدم باوفا ندیدم جز دردیک مونس نامزد ندارم جز غم
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 یک دل بنما که در ره او بر چهره نه خال حیرت امد🌹 دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن درآید
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 دیداریارغائب دانی چه ذوق دارد؟ ابری که دربیابان برتشنه ای،ببارد الهی و ربی من لی غیرک
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4201 هيچكس اشكى براى ما نريخت هر كه با ما بود از ما مي گريخت چند روزيست حال من ديدنيست ... تن از دوری دلبر بگداخت،جانم از اتش هجر جانانه بسوخت من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 باز آی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش شمع هر جمع مشو ورنه بسوزی ما رایاد هر قوم مکن تا نروی از یادم🌷 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 من مست اگر گشته ام از دست تو هیهات ای داد از آن باده که در چشم تو جاریست مهریماه رفته بودم مسلمانی و ناگاه چشم تو خانه خراب می و مشروبم کرد کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 ای دلبر خوش چشمم ای آینه ی صافی دلبر که شما باشی عاشق شود هر آدم بداهه من باشم و وی باشد و می باشد و نیکی باشد و کی باشد و کی باشد و کی⚘ از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24529 تن از دوری دلبر بگداخت،جانم از اتش هجر جانانه بسوخت شوق من چندين برابر ميشود با ديدنتواے من ديوانه ام ديوانه ے خنديدنتتو گلے گل،گل به معنايے پر از احساس نابمے شوم ديوانه تر هر لحظه از بوييدنت
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 من مست اگر گشته ام از دست تو هیهات ای داد از آن باده که در چشم تو جاریست مهریماه نگاهت با نگاهم کردبرخورد خدامرگت نده حالم بهم خورد....مامان ثنا الهی و ربی من لی غیرک