آقاکاسب مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 233 پست مشاعره آزاد هر شعری بلدی بنویس کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند 1399/06/16 | 21:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7895 دقت کردین ته شعرای من همش ی هست شعرای شما د😂😂😂 اره خیلی جالبه الان متوجه شدم سلام جان جانان بیا تایپک شعرمون خیلی خوبه حالا که شعر دوست داری از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24181 شمع هر جمع مشو ورنه بسوزی ما را یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم🌷 باز امشب غزلی كنج دلم زندانی استآسمان شب بی حوصله ام طوفانی استهيچ كسی تلخی لبخند مرا درک نكردهای های دل ديوانه ی من پنهانی است تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 رفته بودم مسلمانی و ناگاه چشم تو خانه خراب می و مشروبم کرد دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است!
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 رفته بودم مسلمانی و ناگاه چشم تو خانه خراب می و مشروبم کرد چشم تو از کهکشان راه شیری هم سر استآن نگاه شاعرت قطعا از آن هم بهتر است! سهم من از کهکشانت کاش حتی تک ستارهمهربان باشی اگر،،، شاید که دب اکبر است!مهریماه
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7895 باز امشب غزلی كنج دلم زندانی است آسمان شب بی حوصله ام طوفانی است هيچ كسی تلخی لبخند مرا درک نكرد ... تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی راچه سود از زندگانی، چون تبه کردم جوانی را❤ از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4203 روا مدار خدایا که در حریم وصال رقیب محرم و حرمان نصیب من باشد⚘ در دایره قسمت من نقطه تسلیمم.لطف انچه تو اندیشی حکم انچه تو فرمایی من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6508 رفته بودم مسلمانی و ناگاه چشم تو خانه خراب می و مشروبم کرد شنیده ام به مسجدمحل میروی نماز! أشهدأنـ عشق تو،صوت مکبری چو من الهی و ربی من لی غیرک
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24181 من مست اگر گشته ام از دست تو هیهات ای داد از آن باده که در چشم تو جاریست مهریماه تمام ترانه هایم ترنم یاد توست و تمام نفسهایم خلاصه در نفسهای توست تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 ناز پروده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد! نازپرورده منم عاشقم و رندانه در بلای نگهت دام شدم دل دادم بداهه کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 اره خیلی جالبه الان متوجه شدم سلام جان جانان بیا تایپک شعرمون خیلی خوبه حالا که شعر دوست داری & ... مرسی تگم کنید😁😁👍🙏🏻❤❤
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6508 من مست اگر گشته ام از دست تو هیهات ای داد از آن باده که در چشم تو جاریست مهریماه شوخی،بودا..بسکه برام عزیزی..دلخورنشی،یوقت.. الهی و ربی من لی غیرک
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24181 تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی را چه سود از زندگانی، چون تبه کردم جوانی را❤ بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دلبی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دل تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7895 در دایره قسمت من نقطه تسلیمم.لطف انچه تو اندیشی حکم انچه تو فرمایی یا رب کجاست محرم رازی که یک زماندل شرح آن دهد که چه گفت و چهها شنید🌷 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 نگاهت با نگاهم کردبرخورد ... دست شما درد نکنه "چه آمد بر سرم از چشم مستت"دلم برد و به یک آن شاعرم کردمهریماه