آقاکاسب مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 233 پست مشاعره آزاد هر شعری بلدی بنویس کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند 1399/06/16 | 21:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 هر وقت زانو را بغل کردی یعنی تو هم با عشق درگیری صدایت میکنم با عشق..جوابم میدهی،با جان همین *جان*گفتنت عشقم هوایی میکند دل را الهی و ربی من لی غیرک
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام آمدنم بهر ... آمده بودم سرو عاشق همسایه را ببینم که چگونه چشمهای تو را نگران است از مهر تو خود سرو شدم نگاه دوخته نگران #بداهه کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 درد اگر درد تو باشدچه خیالیست که من دل خوش داشتن خوبترین درد سرم ... موی سپید را فلکم رایگان نداداین رشته را به نقد جوانی خریده ام🌷 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24529 نازت ای دلبـر خــوش چهــره کشیـدن داردجـرعه جــرعه لب لعــل تــو چشیــدن دارد خبـرت هـست کـه در مــوقــع دیــدار دلــمواندرین این سینه چسان شوق تپیـــدن دارد؟❤😁
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4201 بیمار خنده های توأم بیشتر بخند خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب بی تو شبی مهتاب از ان کوچه گذشتم🤔🤔همین قسمتش یادم بود فقط من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 یارب این بچهی ترکان چه دلیرند به خون که به تیر مژه هر لحظه شکاری گیرند⚘ دل ناله کند از من من ناله کنم از دلیا رب چه توان کزدن در وقت پریشانی
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 بی تو شبی مهتاب از ان کوچه گذشتم🤔🤔 همین قسمتش یادم بود فقط همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 نازت ای دلبـر خــوش چهــره کشیـدن دارد جـرعه جــرعه لب لعــل تــو چشیــدن دارد خبـرت ه ... دلبر از ما به صد امّید ستد اول دلظاهرا عهد فرامش نکند خلق کریم❤ از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 صدایت میکنم با عشق..جوابم میدهی،با جان همین *جان*گفتنت عشقم هوایی ... عالی کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 بی تو شبی مهتاب از ان کوچه گذشتم🤔🤔 همین قسمتش یادم بود فقط همه تن چشم شدم خیره بدنبال تو.گشتم شوق،دیدارتو لبریزشداز جام وجودم شدم آن عاشق دیوانه که بودم الهی و ربی من لی غیرک
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4201 موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریده ام🌷 ما ز خود سوی تو گردانیم سرچون تویی از ما بما نزدیکتر من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 آمده بودم سرو عاشق همسایه را ببینم که چگونه چشمهای تو را نگران است از مهر تو خود سرو شدم ... ناز پروده تنعم نبرد راه به دوستعاشقی شیوه رندان بلاکش باشد!
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 24529 هيچكس اشكى براى ما نريختهر كه با ما بود از ما مي گريختچند روزيست حال من ديدنيستحال من از اين و آن پرسيدنيست
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7909 دل ناله کند از من من ناله کنم از دل یا رب چه توان کزدن در وقت پریشانی یک دل بنما که در ره اوبر چهره نه خال حیرت امد🌹 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤