2777
2789
عنوان

بدترین لحظه عمرتون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 169 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحظه ای که خبر فوت مادرمو شنیدم😞

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

وقتی با تاکسی رسیدم خونه و دیدم دم کوچمون شلوغه

فهمیدم عموی جوونم فوت شده

همون لحظه بیهوش شدم

بعدم مات بودم و نه گریه میکردم نه حرف میزدم چند بار بعدس دوباره بیهوش شدم

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
دخالت خانواده همسر 

الان راضی از زندگیت

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
عزیزم انشالا هرچی به نفعته پیش بیاد

چی بگم هرکار میکنم نمیتونم دلمو بدم به اونی دوستم داره

حاضرم با اونی خودم میخوام بدبخت شم..

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
وقتی که جلوی یه پسر تحقیر شدم که من درس خوندم و نیز هوشانی هستم تو دنبال درس نرفتی 

عزیزم همه که قرار نیست درس بخونن اون اقا هم را این که تیزهوشانی بوده ولی شعورش نمی رسیده که به هوشش ننازه