2777
2789
عنوان

بدترین لحظه عمرتون کی بوده

2581 بازدید | 169 پست

سلام بدترین لحظه عمر من ۳ سال پیش وقتی باگریه لباس های عقدمو باکسی که عاشقش بودم جمع کردم تا بدم ببرنش انقدر از ته دل گریه میگردم یعنی وقتی یادم میوفته موبه تنم سیخ میشه بدترین بدترین لحظه عمرم بوده اصلا نمیشه اسمشو گذاشت گریه کردن انگار قلبم شدع بود ۵ برابر میخواست بترکه  خیلی زجر آور ناراحت بودم و گریه میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز پیش وقتی کسی بهم میگف چند ساله دوستم داره گریه میکردم که چرا اون نباید دوستم داشته باشه چرا جاش اون نیس واقعا از ته دل اشک ریختم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

وقتی که جلوی یه پسر تحقیر شدم که من درس خوندم و نیز هوشانی هستم تو دنبال درس نرفتی 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

از۳تیرسال قبل هرروز برام بدترین روزعمرم بود وتلخ ترین ولی یه ماهه روبه راه شدم

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋