2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 70 پست
مرسی گلم باشوهرم حرف زدم ولی حس میکنم به مادرش میگه واونم بیشتر میگه 

مشاوره رفتی؟نمیشه باهاشون.جنگید یا تغییرشون داداما میشه رگ خواب و مدارا پیداکرد

الهی و ربی من لی غیرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براتون متاسفم  راجبه مادر خودتون هم اینطور حرف میزنید؟ حسود# نباشیم

زن داداشامون میگن شما حرص نخور مادرشوهر 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
حالا من جای اینکه بکم خواهرشوهرم طلاق گرفته گفتم مطلقه‌انقدر بهت فشار اومد؟من خیلی خواهرشوهرام دوست ...

گلم اصلا چه لزومی بگی خواهرشوهرت طلاق گرفته؟؟؟؟مگه طرف بحثت اون خانومه؟؟؟؟خانواده شوهر هرکاری کنن بایدبشینی همه جا بگی؟؟؟؟عروس مثل خودت میپسندی؟؟؟

مسخره یا متلک؟؟؟؟؟دقیقا کجای حرفم اینا بود که گفتی؟؟؟افکارش بچگانس,خب باید درک کنه واقعا شاید کیک او ...

واقعا کیک سوخته بهتر نیس؟درضمن خواهرشوهرم چندسال تو شیرینی پزه بوده کلی تو کیک پزی ماهره اگه اونو میگفت من واقعا قبول داشتم ولی جاریمو گفت که مثلا منو جرص بده 

گل پسرم دوستت دارم💖
نفست داغه عشقم تو دوماه چه شناختی . من 3.5 عروسشونم مادرشوهرمن یه دونه دختر داره که خیلی دوره خونشون ...

عزیزم من دو سال عقد بودم و پیششون بودم 

نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید...درضمن نگفتم که با من خیلی خوبن ک میگی داغی 

برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟
براتون متاسفم  راجبه مادر خودتون هم اینطور حرف میزنید؟ حسود# نباشیم

آخه از خودش در میاورد

جاری من واقعا زن خوبیه با هم رفت و آمد داریم 

خودم همه جا تعریفش رو میکنم

ولی خب با مادر شوهر ارتباط نداشت سالی یکی دو بار مثل عید دیدنی میومد و میرفت

مادر شوهر من کلا از خودش زیاد در میاره اکثرا در حال بد گفتن از دیگرانه یه بارم که خوب میگه نیت خیر نداره کلا به حرفاش اعتماد ندارم

قضاوت_بیجا_نکنیم.#  

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
گلم اصلا چه لزومی بگی خواهرشوهرت طلاق گرفته؟؟؟؟مگه طرف بحثت اون خانومه؟؟؟؟خانواده شوهر هرکاری کنن با ...

همه جا نگفتم که من اینحا گفتم تا از خانما راهنمایی بگیرم.

گل پسرم دوستت دارم💖
دخالت کرده اون یکی عروسشم داره بعد دوسال زندگی طلاق میگیره.... برم شوهر کنم دو سال دیگه منو هم طلاق ...

همه چیز بستگی به خودت داره تو میتونی با محبت شوهرت رو توی مشتت نگه داری هیچ وقت یه زندگی دیگه رو الگوی خودت قرار نده راه اونا اشتباه بوده سه تا از برادرشوهرام زن گرفتن طلاق دادن مادرشوهرمم اخلاقش صفر صفره..  مادرشوهرم خالمه از همه زندگی شون خبر دارم همه میگفتن زندگی منم دوام نمیاره اما الان ۱۳ ساله که دارم با همسرم زندگی میکنم اونقدری که من رو دوست داره مادرش رو دوست نداره 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .
مسخره یا متلک؟؟؟؟؟دقیقا کجای حرفم اینا بود که گفتی؟؟؟افکارش بچگانس,خب باید درک کنه واقعا شاید کیک او ...

کسی نباید وقتی کسی زحمت میکشه هر چند ضعیف بگه کیک فلانی بهتره این خیلی حرکت بدیه اتفاقا رفتار مادرشوهرشون اصلا جالب نیست مگه مسابقس?باید یاد بگیره کیک نبرع براشون و اینکه خوبی نکنه برای ادمای متر بگیر نشسته متر میکنه خوب و بد رو ,خوب اون شاید از نظر ما بد باشه و میتونه بگه همین کیک حالا(بد) رو درست کرده دستش درد نکنه

اگه به خاطر دخالتاش عروس اولیش بعد دو سال زندگی در حال طلاق گرفتن باشه چی؟

اهااا مادرخواستگاره؟؟ببخشید فک کردم مادرخودتو میگی!!اینو باید واقعا روش فکر کرد من پسرعممو رد کردم چون وابسته مادرش بد وفوق العاده بداخلاق بود عمم. پسره پاک پاک!اخرشم زن گرفت زنش بردش یه شهر دیگه سالی یبار همو میبینن

واقعا کیک سوخته بهتر نیس؟درضمن خواهرشوهرم چندسال تو شیرینی پزه بوده کلی تو کیک پزی ماهره اگه اونو می ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه کاری براشون نکن بگو من اینارو برای همسرم درست میکنه خداروشکر قدرمو میدونه

واقعا کیک سوخته بهتر نیس؟درضمن خواهرشوهرم چندسال تو شیرینی پزه بوده کلی تو کیک پزی ماهره اگه اونو می ...

عزیزم من نگفتم کیک شما بد میشه,شاید کیکهای شما خیلی هم عالیه,ولی طعم کیکهای اون رو دوس داره اینو بپذیر,حالا هر سری که کیکش نمیسوزه,درسته کار خوبی نکرده از تو تشکر کنه ولی ذایقه دقیقا نسبی و با توجه به هر آدمی متفاوته مثلا یه سریا عاشق انبه هستن و من شخصا متنفرم از انبه این سلیقه منه,معنیش این نیس که انبه واقعا بده,شاید طعم کیک یا غذای اونو بیشتر دوس داره خب,تو هم اگه به خاطر تشکر نکردنش ناراحتی دیگه براش نپز,اگه گله هم کرد بگو کیکام خوب نمیشه تا متوجه رفنارش بشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
کسی نباید وقتی کسی زحمت میکشه هر چند ضعیف بگه کیک فلانی بهتره این خیلی حرکت بدیه اتفاقا رفتار مادرشو ...

عزیزم الان کیک و....چه ربطی به حرف من داشت

من گفتم حس کردم پونزده سالته یعنی افکارت بچگانس ,متلک و مسخره دقیقا کجاش بود؟؟؟؟چی رو به چی ربط میدی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡