2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 70 پست

عزیزم اینکه بگه کیک های اون خوبن و کیکی های اونو دوست داره چه ربطی داره که شما به خودت بگیری اتفاقا تو هم تایید کن بگو اره کیکاش مثلا حرف ندارن و...

یه چیزی ک هست من همیشه سعی میکنم بدون چشم داشت برای کسی کاری انجام بدم

شما هم اگر کاری انجام میدین بسپرین به خدا و توجه نکنید که حرفوو حدیث بعدش چیه چون اینطوری تنها کسی ک در عذابه شمایین.

من امروز بعد کلی کار کردن تو خونه پدرشوهر مادر شوهرم گفت که حیف دختر ندارم...من هیچی نگفتم ن اینکه ناراحت نشدم نه اما خب بهش حق میدم چون نسیت خونی یه چی دیگه اس و همچنین منم بسن اون و مادرم تمایزاتی قائلم

کوتاه سخن اینکه جاری شما دوره مجبوره ماهی یبار میاد شما نزدیکی ماهی یبار بیای واقعا زشته مگر اینکه خونه مامانتم ماهی یبار بری

منم دوماهه عروسی کردم هفته ای دو سه بار میرم 

برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟

من مادر شوهرم 4 تا خونه بعد منه  یعنی تو یه کوچه  ما هرشب که خوبه روزی دوبار  مادرش خانوم مسنیه چون شوهرم پسر اخریه پدرشونم رحمت خدا رفته 15سال پیش.  مهربونه ولی وقتی من پیش شوهرم نیسم با یه جاری بیشعور  میشنن پرش میکنن من پدرم  مدیر مدرسه ان مادرمم معلم برادرامم جفتشون استعداد  درخشانن منم وقتی عقد کردم سر کار میرفتم فوق لیسانس داشتم  جاریم چشم نداره حالا به شوهرم میگفته منم یه زنم  ببین سالی یه بار کفشو مانتو میخرم مادر شوهر ساده ام  زودباور   ولی شوهرم منو دوس داره چون خودش میدونه خونوادم چقد تلاش کردن از ازدواج منصرفم کنن بابام شب عروسیم درگوشم گف  بیا ول کن بریم  اینا به دردت نمیخورن. ولی من  ثابت کردم چقد شوهرم خوبه و پدرمم الان عاشق شوهرمه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید کامل بگم تا متوجه بشین خب چی میکشم🤣

از لحاظ رفتن به خونشون منم مثل توام اگه ی روز نرم تیکه بارونم میکنن... ولی من سعی کردم دیگه توجه نکنمو بهونه بیارم که واقعا نمیشه.... 

هر روز برا خودت ی کاری درس کن که نشه بری کم کم شوهرتم سخت نمیگیره. ی روز بگو میخوام برم فلان کلاس ی روزم بگو بچم اذیت میکنه کارام مونده و..... 

کیکم براش نپز وقتی قدرتو نمیدونه. وقتی میگه جاریت کیکای خوب میپزه بگو بهش بگین همیشه براتون بپزه بیاره.... 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
نه کار درستی نیست ..از خودت بپرس آب نخوردن از ترس خفه شدن کار درستیه؟از خفگی نمیری از تشنگی میمیری ☺

دخالت کرده اون یکی عروسشم داره بعد دوسال زندگی طلاق میگیره....

برم شوهر کنم دو سال دیگه منو هم طلاق بدن؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
ول کن بابا خاصیت مادر شوهر همینه من مادر شوهرم اصلا جاریم ارتباط نداشت همش ازش تعریف میکرد یه بار ...

براتون متاسفم 

راجبه مادر خودتون هم اینطور حرف میزنید؟

حسود# نباشیم

برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟
دختر مطلقه داره یعنی چی؟؟؟؟؟؟اون خانوم الان مجرده چرا باید از این لفظ و برچسب استفاده کرد؟؟؟؟؟حالا ب ...

حالا من جای اینکه بکم خواهرشوهرم طلاق گرفته گفتم مطلقه‌انقدر بهت فشار اومد؟من خیلی خواهرشوهرام دوست دارم درضمن من حسود نیستم عزیزم شوهرم بارهاگفته مادرم عادتشه از خانوم اون تعریف کنه چون داداشم هیجوقت دوسش نداشته.ولی من ناراحت بودم که جرا ازمن یه تشکر هم نکرد..

گل پسرم دوستت دارم💖

بپذیر که مادر شوهرت اونو با همه رفتاراش بیشتر دوست داره این تنها در مورد تو نیست همه ادما یه نفرو بیشتر از بقیه دوست دارن و این نشونه این نیست که تو رو دوست نداشته باشه ولی اونو بیشتر دوست داره و این عیب نیست حتی خیلیا یه بچشونو بیشتر از بچه های دیگشون دوست دارن اینکه عروسه اما بعضیا انصاف دارن و نمیزارن کسی متوجه این تفاوت گذاشتن بشه یه سری هم چون کن شعور هستن اینجور میشه مثل مادر شوهر تو .سعی کن اینو بپذیری تا کمتر اذیت بشی .و برات مهم نباشه.بعدم نمیشه یکی دو ساعت باشی بعد یه چیزیو بهانه کنی برگردی خونتون؟مثلا یکی در میون بپیچون و برگرد خونه و یواش یواش اینکار رو ادامه بده و رفتنتو کمتر کن.یا خودت به شوهرت بگو امروز میخوام برم یه سر به مادرت بزنم بعد برو یکی دو ساعتی باش وبعدش بلند شو بیا اگر گفتن بمون بگو نه دیگه فقط دلم تنگ شده بود گفتم بیام بهتون سر بزنم حالا باز میام

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مگه چند سالته که ده سال پیشو یادته؟ 

مواظب باش بخاطر حرفای مادرشوهرت با جاریت رابطت بد نشه

زیاد به حرفاش اهمیت نده مادرشوهرا همشون اینشکلی هستن پیش تو از اون تعریف می کنه پیش اون از تو

اینجوری از هردوتون ببخشید میتونه سواری بگیره که همش براش از خودتون مایه بذارین 

مواظب باش بازیچه دستش نشی که داعما این ملکه ذهنت بشه که چیکار کنم ازم راضی بشه به خودت اهمیت بده نه اون 

عزیزم اینکه بگه کیک های اون خوبن و کیکی های اونو دوست داره چه ربطی داره که شما به خودت بگیری اتفاقا ...

نفست داغه عشقم تو دوماه چه شناختی . من 3.5 عروسشونم مادرشوهرمن یه دونه دختر داره که خیلی دوره خونشون 7 ساعت راهه  همیشه میگه تو خوش باشی دختر من چرا ناخوش  به شوهرم گفته بود که زنو نزنی پرو میشه 😂  شوهرمم گف بابامم تورو نزد که این شدی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
به مشکلات بقیه با مسخره و متلک حرف نزن شاید انقدر شوهرش تو ابراز محبت کوتاهیی کرده قلب این خانم زودر ...

مسخره یا متلک؟؟؟؟؟دقیقا کجای حرفم اینا بود که گفتی؟؟؟افکارش بچگانس,خب باید درک کنه واقعا شاید کیک اون بهتره,حسادت داره آخه؟؟؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡