2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 70 پست
اره گاهی یه رفتارهایی نه حالا محبت کوتاهیی کردن ,طرفداری کردن از شما جلوی خانوادش ,یا خیلی چیزای دیگ ...

چی بکم والا اینجا که همه به من گفتن حسود

گل پسرم دوستت دارم💖
عزیزم من دو سال عقد بودم و پیششون بودم  نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید...درضمن نگفتم که با من خی ...

ن کم تجربگی و تازه عروس بودن عزیزم  این بوده و هست  مادرشوهر و عروس همیشه خدا هرچیم خوب باشن  بد میشن  خدایی من اگه جاریم میذاشت از مادرم بیشتر بهش میرسیدم تو عمرش تولد نگرفتن به خدا یه تولدی گرفتم که کل فامیلش کیف کردن  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بکم والا اینجا که همه به من گفتن حسود

نه اصلا حسود نیستی باید مادرش یاد بگیره هر چند هر چیزی بد باشه و باب میلش نباشه دو لپی نخوره این سری گفت برای فلانی خوبه بگو مامان جون خب نخورید اینو ببرم برای مامانم 😌

درباره سن کسی مگه ازت سوال شد؟

عزیزم شما منو ریپ کردی و گفتی متلک نگو و مسخره نکن درستع؟؟حالا پست من چی بود

این بود که..حس میکنم پونزده سالته ببخشید

دقیقا رو این پست ریپ کردی,خب کجاش متلک بود؟؟؟شما فک کنم هنوز باید بری چند دوره ادبیات بهت درس بدن چون معنی ایهام رو هنوز نمیدونی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم شما منو ریپ کردی و گفتی متلک نگو و مسخره نکن درستع؟؟حالا پست من چی بود این بود که..حس میکنم پ ...

اگه با شخصی که تاپیک زده حال نکردی نمیخواد ریپ بزنی که ریپ بخوری ,😌🖐موفق باشی ایهام شناس

ممنون دوستان من قصد داشتم براش کاری نکنم دیگه ولی فقط سوالم این بود که چطوری کم تربرم؟آخه همه بهم می ...

عزیزم دقیقا درست میگن,اصلا کاری ندارم مادرشوهرت خوبه یا بد,حتی خونه خانواده خودتم کمتر بری همیشه عزت و احترام بیشتری بهت میذارن ,اونجا که دیگه خونه قوم شوهره,من خودمم ماهی یک بار میرم با اینکه اصلا باهاشون مشکلی ندارم,وقتی دیر به دیرتر میری حتی نحوه پذیرایی ازت هم متفاوته و توقع کار کردن و ...ازت نمیره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اگه با شخصی که تاپیک زده حال نکردی نمیخواد ریپ بزنی که ریپ بخوری ,😌🖐موفق باشی ایهام شناس

من اصلا تو تاپیک شما نیستم که منو ریپ کردی,,,برای شما هم پست نذاشتم جناب مارپل

ن کم تجربگی و تازه عروس بودن عزیزم  این بوده و هست  مادرشوهر و عروس همیشه خدا هرچیم خوب با ...

ابجی این حرف رو زن داداشم میزد ک مادرشوهر و عروس باهم خوب نمیشن هیچوقت و...درر از جون شما الان کارش ب طلاق کشیده داداشم ازش دیگه خسته شده 

چه تازه عروس باشیم چ سال ها بگذره باید یه رفتار باهاشون داشته باشیم

رفتاری ک بعدا بابتش پشیمون نشیم.

بعضیا ذاتشون بده چه در مقام مادرشوهری چه در مقام عروس بودن یا....کسی که بهت خوبی کرد ۱۰ برابرش خوبی کن کسیم که باهات خوب نیست رو فقط بی محل باش نسبت ب رفتار هاش که کم کم میاد سمت ادم و خسته میشه از رفتارش.

برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟