2777
2789
عنوان

شوهراتون 😞😞🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست
خودش کم نمیاره؟؟ جمعه ها برای گردش و تفریح وقت بزارید

نه خودش مگه جرائت داره کم بیاره بابای قوزمیتش منتظره شوهرم بیاد خونه بهش بگه تنبل و خونه نشین و خوابالو و ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا وصف حال پدر شوهر من. بالاخره درست میشه. اوایل زندگیتون هست و همسرت دنبال ثابت کردن خودش هست. ولی متاسفانه به جای اینکه در پی ثابت کردن خودش به شما باشه. اطرافیان بیشتر توقع دارن دائما اون رو در حال مسئولیت پذیری ببینن. خودمونی بگم انگار خرج خونه پدرش رو میخواد بده جوری که اونها پیگیر کار و تلاشش هستن. به هر حال این روزا هم میگذره 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
خب چیکار کنم دست خودم نیست 

بهتره سرگرمی برای خودت پیدا کنی باشگاه بری هنری یاد بگیری کتاب بخونی تا قبل بچه دار شدنت از فرصتت استفاده کنی. قدر لحظاتت رو بدون.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
الان كه چهار ماهشه پاركى نيست هنوز،بخدا قسم انقد دعوا كردم گريه زارى كردم قهر كردم فايده نداشت ،بهت ...

منم دقیقا همینطور احساس خفگی میکنم و خیلی زود رنج شدم یه سوال بپرسم این وضعیت با بچه قابل تحمل تره یا غیر قابل تحمل تره؟