2777
2789
عنوان

شوهراتون 😞😞🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست
خودت با بچه ها برو بیرون  اینجوری هم خودت و هم بچه ها افسرده میشین

هنوز بچه ندارم تنها هم دوست نداره برم بیرون میگه یا با مامان من برو یا مامان خودت من هم با اونا بهم خوش نمیگذره در حدی که ترجیح میدم نرم خواهرمم بچه داره نمیتونه باهام بیاد دوستامو هم که هیچ کدومو قبول نداره 😔😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا همینطور احساس خفگی میکنم و خیلی زود رنج شدم یه سوال بپرسم این وضعیت با بچه قابل تحمل تره ی ...

الان انقد با بچه سرگرم شدم كه نميفهمم زمان كى ميگذره و شوهرم كى مياد خونه،ولى تو بچه دارى يه خورده كمك ميكنه شايد كلا بچه رو نيم ساعت نگه داره،ديگه انقد خانوادش بهش گفتنو مادرم انروز بهش گفت اينم خسته ميشه توام يخورده كمكش كن يكم بهتر شده منم حق ميدم بهش واقعا كارش سخت و سنگين و خسته كنندس

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
دقیقا وصف حال پدر شوهر من. بالاخره درست میشه. اوایل زندگیتون هست و همسرت دنبال ثابت کردن خودش هست. و ...

به خدا صبح رفته بود سر کار مشکلی واسه ماشین یه نفر پیش اومده بود تا ساعت ۷ و نیم شب واسه ناهارم نیومد شب خونه پدرشوهرم بودیم خورش ساعت ۸ اومده بود دیده بود مغازه نیست دوستشو وادار کرده بود که زنگ بزنه بگه بیا کمک سرمون شلوغه شوهرمم غذا خورد و رفت بعد شب خونشون جلو بقیه خرابش میکنه که تو تا ساعت ۷ خونه میخوابی ۷ هم باید بهت زنگ بزنن تا بیای 😡😡😡😡شوهرمم هیچی نمیگه هیچیییی از اون طرف مادرشوهرم و خواهر شوهرم و شوهرخواهرشوهرم که واسه شوهرم کار میکنه پدرشوهرمو تایید میکنن فک کن 😭😭😭😭

بهتره سرگرمی برای خودت پیدا کنی باشگاه بری هنری یاد بگیری کتاب بخونی تا قبل بچه دار شدنت از فرصتت اس ...

لحظاتم همه داره به یک نواختی و غصه خوردن میگذره 

نه.ولی دارم به رفتن فک میکنم.پول جمع میکنم و منتظر فرصت مناسبم

خب به نظرت کار درستیه ؟

اگه بخوای بعدش تنها زندگی کنی خودت باید همین قدرکار کنی 

اگه هم بخوای دوباره ازدواج کنی اونم دوباره همینه

الان انقد با بچه سرگرم شدم كه نميفهمم زمان كى ميگذره و شوهرم كى مياد خونه،ولى تو بچه دارى يه خورده ك ...

پس یعنی منم بچه دار شم بعدش پشیمون نمیشم از اینکه دیگه کلا شوهرم پیشم نیست تقریبا 

خب به نظرت کار درستیه ؟ اگه بخوای بعدش تنها زندگی کنی خودت باید همین قدرکار کنی  اگه هم بخوای ...

ازدواج دوباره که عمرا

همینجوری که نمیرم.فرصت مناسب یعنی یه حرفه خوب یاد بگیرم و پول مناسبی جمع کنم.فک کنم سال دیگه یا سال بعدش بشه   

من همین یه دونه ام!
یعنی سخت نیست بچه بی بابا ! فردا بخواد بره بیرون چی یه پارک خانوادگی نتونیم بریم چی؟

درست میشه عزیزم 

شوهره من با اینکه میگه خستم بیرون نمیریم اما تو خونه بچرو نگه میداره باهاش کلی بازی میکنه به من کمک میکنه 

ازدواج دوباره که عمرا همینجوری که نمیرم.فرصت مناسب یعنی یه حرفه خوب یاد بگیرم و پول مناسبی جمع کنم. ...

نمیدونم اگه دوسش نداری پس نباید برات مهم باشه کی میره و کی میاد اگه هم دوسش داری چطور به طلاق فکر میکنی ؟!

هنوز بچه ندارم تنها هم دوست نداره برم بیرون میگه یا با مامان من برو یا مامان خودت من هم با اونا بهم ...

شوهرتم درک کن اونم داره برا تو و آینده کار میکنه دیگه

اما اونم باید تو رو درک کنه..

باهاش حرف بزن یکم حداقل آزادت بزاره بری بیرون یا بری یک کلاسی چیزی..