2777
2789
عنوان

شوهراتون 😞😞🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست
نمیدونم اگه دوسش نداری پس نباید برات مهم باشه کی میره و کی میاد اگه هم دوسش داری چطور به طلاق فکر می ...

دوسش که دارم چون با عشق ازدواج کردیم ولی خب اون هربار کارایی کرد که منو ناراحت میکرد و تزش اینه که من زود زود ببخشم و وقتی یه بار گفت ببخشید من بگم باشه و دیگم حرفی نزنم دربارش اما من ناراحتیام سطحی نبود.عمیق بود و زیاد شد.به دوس داشتن فک نمیکنم اصلا.به این فک میکنم که دوس داشتن دوطرفس.چطور اون دوسم داره و ازارم میده؟

شوهرم مرد خوبیه اما دارم به این نتیجه میرسم که ازدواجمون اشتباه بوده یا انقد ناراحتم ازش که منطقی فک نمیکنم.

من همین یه دونه ام!
پس یعنی منم بچه دار شم بعدش پشیمون نمیشم از اینکه دیگه کلا شوهرم پیشم نیست تقریبا 

نه بابا با بچت سر گرم ميشى ديگه اون وقتتو پر ميكنه انقد رسيدگى دغدغه داره كه واسه خودتم وقت كم ميارى ،قبلنا ميرفتم حموم نيم ساعت ميشتستم خودمو تميز و مرتب ميشستم الان ميرم ٥الى١٠ديقه اونم با استرس اينكه يه وقت گريه نكنه 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا صبح رفته بود سر کار مشکلی واسه ماشین یه نفر پیش اومده بود تا ساعت ۷ و نیم شب واسه ناهارم نیوم ...

وااااااای تو منی یا من توام. دقیقا منم همچین خاطره ای دارم خراب کردن همسرم جلوی بقیه و تایید دیگران ولی من ساکت نموندم و جواب دادم. بگذریم 

اسی جان الان که فکر میکنم میبینم نباید از حقت بگذری. توام زنی تازه ازدواج کردی و با هزار آرزو. باید از راه مناسب و با سیاست کاری کنی همسرت برات وقت بزاره. در طول هفته یه نصف روز تعطیل کنه و با شما بیرون بره و یا تو خونه کنارت باشه. اینطوری پیش برید حس صمیمیت بینتون کم میشه و عواقب خیلی بدی داره این مسئله. فقط بیخیال نباش برو مطالعه کن چطور با سیاست این کار انجام بدی. تاپیک های اوپرا جون رو هم بخون خیلی مفید هستن. 

عزیزم برو بخون از سایت های معتبر که چطور یک زن همون اول ازدواج نباید از کوچکترین خواسته هاش کوتاه بیاد و خودشو تو زندگی نادیده بگیره. همراه همسرت باش برای تلاش کردنش به خاطر زندگی ولی دنبال راه هایی باش عشق و صمیمیتتون کمرنگ نشه که خطرناکه.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
😫😫😫😫خیلی دلم گرفته 

برو حموم یه دوش بگیر یکم زیره دوش وایسا بعد اروم اروم با خودت اون چیزایی که باعث میشن بهم بریزی و بگو بعد زمان بگیر ببین چه تایمی تو حموم بودی و این فکرارو کردی ؟بعد با خودت میگی خیلیا  هستن که تو حسرت این ساعتو روزان و من دارم با خودخوری خرابش میکنم .من افسردگی بعد زایمان گرفتم این روش و دکترم بهم گفت عالی بود و خیلی زود خودمو پیدا کردم  دوباره 

من فکر میکنم منطقی فکر نمیکنی باهاش صحبت کن 

کاری به منطق ندارم.من بارها بهش گفتم اذیتم نکنه اما حالا باهرنیتی که بنظرمن عمدیه گاهی اون تکرار میکرد.من دیگه لازم نمیبینم منطقی فک کنم.ادما بالاخره باید با جواب کاراشون روبرو بشن

من همین یه دونه ام!
کاری به منطق ندارم.من بارها بهش گفتم اذیتم نکنه اما حالا باهرنیتی که بنظرمن عمدیه گاهی اون تکرار میک ...

نمیدونم امیدوارم که مشکلت حل بشه من نمیتونم نظر بدم چون کارهای ایشون که تا این حد عصبانیت کرده رو نمیدونم ولی میتونی یه مشاور بری که خدایی نکرده بعدا حسرت نخوری

نمیدونم امیدوارم که مشکلت حل بشه من نمیتونم نظر بدم چون کارهای ایشون که تا این حد عصبانیت کرده رو نم ...

اره.خب.خودم دارم پول جم میکنم اما تا وقت رفتنم نمیگم.شاید یهو همه چی اوکی شد.خدارو چه دیدی؟

من همین یه دونه ام!