2777
2789
عنوان

شوهراتون 😞😞🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست
عزيزم سوهر منم تعمير كاره از صبح ٨ميره تا ١٠شب اونم مغازه واسه خودشه مياد خونه شام ميخوريم ساعت١٢ام ...

چیکار میکنی واقعا زندگیت خسته کننده نشده من فک نمیکنم اینطور بتونم دوم بیارم نمیشه که بابا نباشه بچه رو یه پارک ببره 😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همسرم 9صب میره گاهیم زودتر تا 10ونیم شب یه سره.جمعه هام تا 3عصر گاهی بیشتر. وقتیم میاد شام و گوش ...

دقیقا حرف منم همینه زندگی که فقط کار نیست تمام وقتایی که دیگران دارن از زندگیشون لذت میبرن من باید تو خونه تنها باشم اونم سر کار باشه 😔😔😔

دقیقا حرف منم همینه زندگی که فقط کار نیست تمام وقتایی که دیگران دارن از زندگیشون لذت میبرن من باید ت ...

همسر من طرز فکرش واقعا مسخرس!میگه ما همو بدست اوردیم حالا باید بریم سراغ چیزای دیگه!

گفتم همین فقط؟بدست اوردن تمومه؟پس کی نگهداری کنه؟

گفت تو سخت میگیری.منم حرف اخرو بهش زدم و تمام

من همین یه دونه ام!
منم شوهرم ۷صب میره تا ۷شب  هفته ای ۳ ۴ شبم ما رو میبره دور دور که دلمون نگیره بعضی شبا بگو یک ...

😔😔😔😔😔دقیقا مشکل همینه وقتی میاد انقد خستس که حوصله بیرون رفتن نداره بعد وقتی برمیگرده که هیچ جا باز نیست دیگه بیرون رفتن معنا نداره 

تو خونه هم میشنه پای گوشی اعتراضم میکنی میگه من فقط الان میتونم گوشی دست بگیرم 

خودش خسته شد یا شما گفتی که دیگه نرو 

اسی وابسته نباش. 

وابستگی چیز بدیه. چه همسر به همسر. چه بچه به والدین، ... از هر نوعش فقط رون و روان بهم میریزه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
خب به فکر اینده بچشه..

خب فقط بچه پس من چی چرا باید تو ۲۰ سالگی اوج جونی و خوشحالی مثل دوستای مجردم از زندگی لذت نبرم و همش تو خونه تنهایی بکشم اونا بیشتر از من پیش دوست پسراشونن

شوهرم از ۵ صبح میره تا ۶ غروب   تازه من بچم دارم با گرونی پوشک و کمک غذا

بابا اونم بازخوبه حداقل وقتی میاد میتونید برید یه دوری بزنین دلتون وا شه من وقوی میاد هم خستس هم همه جا بستس

چیکار میکنی واقعا زندگیت خسته کننده نشده من فک نمیکنم اینطور بتونم دوم بیارم نمیشه که بابا نباشه بچه ...

الان كه چهار ماهشه پاركى نيست هنوز،بخدا قسم انقد دعوا كردم گريه زارى كردم قهر كردم فايده نداشت ،بهت بگم يعنى هر وقت همه جا بسته شده شوهر من تازه مياد خونه اگه يه روز تو روز ما بريم بيرون از خوشحالى نميدونم چيكار كنم،ديگه عادت كردم بعد يه مدت عادى ميشه چاره اى نيست دلمو خوش ميكنم به اينكه اونم تو سرما گرما واسه پيشرفت وآيندمون تلاش ميكنه،خودش ميگه انقد خسته ميشم هر وقت كارم تموم شه دوست دارم بدوام بيام خونه ولى نميشه ديگه كارش طول ميكشه شبا از درد دستش ناله ميكنه منم ديگه توقومو خيلى  كم كردم شايد ٦ماه يكبار باهم بريم خريد 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
نمیدونم من کار خودشه یعنی میتونه هر وقت خواست بره و هر وقت خواست بیاد انقد همه فوضولی کردن تو زندگیم ...

ن من کارگر مردمه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چیه??? دنبال چی میگردی???😂