2777
2789
عنوان

شوهراتون 😞😞🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 101 پست

منم ساعت کاری شوهرم اینجوره. همین حالا کلی بحث کردم باهاش دو ساعت مرخصی بگیر . کار داشتم نگرفت.. یعنی بهش مرخصی نمیدن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چیه??? دنبال چی میگردی???😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مغازه خودش داره کار ماشین میکنه 

عزيزم سوهر منم تعمير كاره از صبح ٨ميره تا ١٠شب اونم مغازه واسه خودشه مياد خونه شام ميخوريم ساعت١٢ام ميخوابه جمعه هاو ايامه تعطيلم سر كار با همين منوالم بچه دار شديم ،الانم بچه دهنه منو سرويس ميكنه ولى هميشه انقد خسته اس كه يه ذره ام كمك نميكنه پس تنها نيستى منم مثله توام

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
نه عزیزم قبل از این کمتر میرفت دست خودشه که چقدر بره ولی انقد خانوادش گفتن چرا کم میری الان دیگه کلا ...

بزار تا بچت به دنیا بیاد یکمی پول جمع کنه، بزار یکمی سختی بکشه، زحمت بکشه، وضعتوون که بهتر شد کمتر بره، تا جونه باید کارو تلاش کنه

من همسرم 9صب میره گاهیم زودتر تا 10ونیم شب یه سره.جمعه هام تا 3عصر گاهی بیشتر.

وقتیم میاد شام و گوشی و تی وی و خواب!

من اصلا راضی نیستم جدیدا.خودش که لذتی نمیبره لذت منم ازبین برده.

من همین یه دونه ام!
خواهر جون از کم آوردن گذشته دیگه....    

😔😔 وضع همه همینه اینقدر که گرونیه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
شغلش چیه 😔

چند جا کار می‌کنه بازم نمی‌رسه به مخارج    

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
شرایط سختیه اما تو هم غر نزن بهش .درکش کن

اخه دست خودم نیست الان مدتیه اینطور شده با اینکه مادرش و خواهرش ۲۴ ساعته پیشم بودن ولی یکسره حالم بده و دلم براش تنگ میشه وقتی هم میاد خوشحالم میگیره میخوابه و بیدار میشه دوباره میره 😔

چیکار میکنی حوصلت سر نمیره دلت تنگ نمیشه

من خودم که قبل کرونا صبح تا ۱ سرکار بودم الان خونه کار میکنم 

بعد بنظر م ادم نباید وابسته باشه مگه روزهای اول که دلتنگ بشم خوب شرایط کار اینه منم بابد بتونم خودمو اداره کنم کارا انجام بدم 

منم ساعت کاری شوهرم اینجوره. همین حالا کلی بحث کردم باهاش دو ساعت مرخصی بگیر . کار داشتم نگرفت.. یعن ...

نمیدونم من کار خودشه یعنی میتونه هر وقت خواست بره و هر وقت خواست بیاد انقد همه فوضولی کردن تو زندگیمون که کم میری سر کار با اینکه قبلم زیاد میرفت الان دیگه ۲۴ ساعته شده انقد که میره