2777
2789

دیشب رفتم سونو گفت سقط ناقص انجام شده ... بعد با همون نامه ای ک قبلا دکتر دادم رفتم زایشگاه ماما شب گفت برو قبض بگیر بیار تا معاینه کنم قبض گرفتم کلی دست دست کرد تا دو سه تا زن زائو اومدن ماهی هم نکرد گفت برو خونه ی هفته دیگه برو سونو بهش گفتم من درد دارم اما محل نداد گفت برو بیرون!!!! فقط فشارند گرفت نامرد... بهش گفتم گاهی خونریزی دارم گاهی نه.... الانم از صبح خونریزی دارم و کمردرد شدید الانم زده به استخوانم جون راه رفتن ندارم ... ببخشید طولانی شد ... یکی بهم بگه چکار کنم... دکتر هم امروز مطب میشینه ولی منشی بدون نوبت رام نمیده ... خسته شدم از این همه دردددد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جنین دفع شده یا نه؟

باید سونو بشی معلوم بشه چقدر بقایا مونده توی رحمت

اگه داری رازیانه و زعفرون و زیره بخور رحم رو پاکسازی میکنه تا حدی

دردت بخاطر اینه که رحمت پاک نشده هنوز

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

برو زیر دوش گرم یکم درد بدنت کم شه.منم موقع سقط میرفتم زیر اب داغ یکم تسکین پیدا میکرد

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
چرا دیشب گفت ساک مونده

وای خب بخاطر همونه انقدر درد داری

هفته چندی؟ سایز سک تو آخرین سونو چقدر بود؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
مشهد ی دکتر بهم بگین اذیت نکنه کمکم کنه الان هفته بارداری بالا رفته 

دکترزیباظهوریان..بیمارستان امام هادی هم می،شینه..بزن نت آدرسش،یادم رفته کدوم.خیابونه احمدآبادبود/دکترمارتا طاهرزاده نبش خیابون.محتشمی/ازهمه بهتربرو منکه میگم  بیمارستان(بهترین درمانگاه فوق تخصصی زنان درشرق کشور؛ام البنین خیابون.چهارراه زرینه یا دکتر تارا (بهترین دکتر،زنان در شرق،کشور))یا دکتراخلاقی رییس،بیمارستانش.که.واقعانم اخلاقش،بیسته.من رفتم برای،سز پیش خانم.اخلاقی..مطبش خیابون فلسطین ه..

الهی و ربی من لی غیرک

ببین این سایز سک خیلی بزرگ نیست که نتونی خودت دفع کنی

اگه جون داری یه کم مبل و کاناپه هول بده تحرک داشته باش و همون رازیانه و زیره و زعفرون بخور 

شیاف بیزوکودیل م که باعث تحرک روده میشه خوبه

مسکن م حتما بخور تا جنین دفع بشه درد شدید داری متاسفانه😖