2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
یکی اینکه میدونم بعضی زنا گوشی هستن و ممکنه یکی بشینه زیر پاش و هی تو گوشش بخونه  بعدشم اعت ...

زنا گوشی هستن 🙃 اگه ی مرد ب زنش احترام و عشق بده هیچوقت زن دهن بین نمیشه 

خیلی دوسدارم خیلی چیزا بهت بگم ولی ن وقتشو دارم ن حوصلشو هرچی بگم حرفت یچیزه شما 

ببین داری زنت رو با پدرت مقایسه میکنی 

(خیلی پدرا بودن در حق پسر ظلم  کردن  و باز همین زن‌گوشی بداد شوهر رسیده )

وقتی ب خودت اجازه میدی زنت رو با هرکسی حتی پدر مادر یا قرزندت مقایسه کنی ینی زنت برات اولویت نیست ینی به پدرت بیشتر اعتماد داری  وقتی ازدواج‌میکنی زنت باید بشه اولینت 

اولویتت نمیدونم چرا انقد داغی چرا انقد حالت حجومی و پری داری 

ولی با عشق زندگی‌کن عشق و زندگی و ارامش حساب کتاب نداره 

اونقدر ب زنت اعتماد داشته باش ک اموالت رو بی ترس بهش بسپری 

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی زناشویی با بدهی مالی فرق داره...خوده شما...همسایه حتی دورتر از همسایه دارین...که شیشه اییه...د ...

ایشون یه طرفه میرن

یا‌مجردن یا یچه بچه ۱۸ ساله ک درکی از  زندگی نداره و واقع گرایانه نمیبینه چون‌هرکسی ک زن و زندگی یا حتی خواهر داشته باشه تو این‌دورو زمونه انقدر دیدش بسته و مادی گرایانه نیستت

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
اتفاقازنش هم خوب جبران میکنه براش ...منتهی خب سرش شیره میماله که این فک کنه خیلی رئیسه

مودب باش و نسبت ب خانم بنده اظهار نظر نکن 

حرفی داری ب خودم بزن.  ناراحتی هم ریپ نکن برو ب کارت برس  خوب نیس  ب تهمت و نفرین و قضاوت و حرف زدن در مورد کسی ک حضور نداره عادتت کنین

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
آدم باشخصیت توهین نمیکنه همون اول هم موافق نبودم ولی خانمم با داداشاش گفتن بعدا برین محضر و کم ک ...

توهینی نکردم...صفاتی بود باید برای توصیح کامل میدادم...قضاوتی هم نبود...تفسیر و معنی به عینه حرفتون بود...و گرنه شما منطقی پاسخ نمیدین...فقط چند چیز ضد و نقیص رو کنار هم میچسبونین...

منطقی بود از نطرتون...زنی و بگیرین که 500 سکه مهریشه....شما هم اصلا در لیاقتش نمیدونین...و قبول ندارین...به حدی که اینجا توصیف کردین...ولی بازم امضا میکنین به این وعده که بعدا تو محضر ببخشه...کسی که تا این حد مخالفه براش این منطقیه...کسایی که 500 سکه مهر میزارن....پیشنهاد بخشش بعد رو میدن!!!...چرا همون موقع نخواستین ببخشه...چرا اونا همون موقع نبخشیدن...چرا اصلا با این تفکرتون قبول کردین..همه اینا نقصه زندگی و تفکرات شماست.

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
نکته مبهم اینه که در عوضه بخشیدن مهریه...شما چی بخشیدین...؟؟؟... سهام...اینو تو مجردی هم داشتم و هر ...

مهریه رو حرف زور میدونستیم و درستش کردیم. از این بابت ازش ممنونم ک بالاخره  میتونس سواستفاده کنه و نکرد   منم لطفی نکردم. فقد محبت و توجهمو بیشتر کردم  بقیه شم  هر چی باشه وظیفه انسانی خودم میدونم 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
زنا گوشی هستن 🙃 اگه ی مرد ب زنش احترام و عشق بده هیچوقت زن دهن بین نمیشه  خیلی دوسدارم خیلی چ ...

پاشو پاشو لنگ ظهره. چقد میخابی توووووووو

مهریه رو حرف زور میدونستیم و درستش کردیم. از این بابت ازش ممنونم ک بالاخره  میتونس سواستفاده کن ...

بچه تو رو چه به این حرفا پاشو برو درست رو بخون ...زن ، میگه زن دارم...            

توهینی نکردم...صفاتی بود باید برای توصیح کامل میدادم...قضاوتی هم نبود...تفسیر و معنی به عینه حرفتون ...

اونش مهم نیست شما میتونین بگین دروغ میگی و باور نمیکنم. تا بعد من بهتون ثابت کنم 

ذهنتو از حاشیه درار

چرت میگه زنش کجابودآخه

این حجم از بیشعوری و غیب گویی برام قابل تصور نیس