2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
مهریه رو حرف زور میدونستیم و درستش کردیم. از این بابت ازش ممنونم ک بالاخره  میتونس سواستفاده کن ...

شما یک نسخه اشتباهی دستتونه که فقط و فقط برای زندگیه خودتون پیچیدینش...و برای هیچ کسه دیگه ایی نه کارامده و نه منطقی و نه سازنده...زندگی شما اگر به واقع درست باشه...که ان شاالله هست...زندگی نیست که بخواین به جامعه تعمیم بدین...زندگی شما فقط و فقط با منطقه شما و همسرتون جوره...و گرنه...هیچ زن و مردی با منطق شما نمیتونن زندگی کنن...و این اگر به معنای غلط نبودنه تفکرتون نباشه...به معنای اینه که قوانین و منطق و دانسته های شما...فقط برای زندگیه خودتون خوبه...برای دو شخصه شما...نه برای همه جامعه...

زن و مرد در تساوی هستن...وقتی قانونی...شرعی و عرفی...این اتفاق بی افته...دیگه کسی نیست که از دیگری سواستفاده کنه...وقتی عدالت نباشه یکجای کار می لنگه...شاید یکی متوجه حقوقش نباشه...زندگی رو سالم فرض کنه...ولی زندگی که سالم باشه...به تساویه زن و مرده...تبعیض بینه بچه ها و جنسیت ها مخربه...تبعیض بینه زن و مرد هم مخرب تر...

جواب من رو بدین...اون به شما آرامش خاطر داد...شما چطور برای حق هایی که دارین بهش ارامش خاطر دادین...؟؟؟...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
اونش مهم نیست شما میتونین بگین دروغ میگی و باور نمیکنم. تا بعد من بهتون ثابت کنم  ذهنتو از ...

حاشیه نیست اصله...وقتی کسی بگه من نماز شب میخونم...ولی مشروب بخوره...شما کدوم رو دروع فرض میکنین...ایراد رو از نماز شب یا مشروبش یا تفکرش میدونین...

من نمیگم دروغ میگین یا نع...راه فهمیدنش رو ندارم...من میگم...شما به چیزی که اینقدر عقیده داشتین هم حتی عمل نکردین...چطور میگین درسته محضه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما یک نسخه اشتباهی دستتونه که فقط و فقط برای زندگیه خودتون پیچیدینش...و برای هیچ کسه دیگه ایی نه کا ...

درسته ک همه زندگی میتونه توافقی باشه 

ولی مهریه رو ن برا خودم پذیرفتم و ن برا دامادم میپذیرم.    ما 99درصد زندگیمون با مشورت و هماهنگی و احترام ب همدیگه س 

مهریه رو گفتم  چیز کم باشه و بتونم پرداخت کنم و الانم میخام پرداخت کنم. و پرداختم کردم و الانم خدارو شکر خوب و خوشحالیم و جزو زندگیای موفق حساب میشیم 

میخام اینو بگم ک پشتوانه زن مهریه نیس. اینجور نیس ک اگه مهریه نباشه  بد بخت میشه.    نمیگم مشکلی پیش نمیاد.  ولی میگم باید مشکل عاقلانه و با انصاف باید حل بشه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
حاشیه نیست اصله...وقتی کسی بگه من نماز شب میخونم...ولی مشروب بخوره...شما کدوم رو دروع فرض میکنین...ا ...

میتونم عسکشو بذارم 

کجا عمل نکردم؟ 

خب تو جلسه  فامیلشون خییییلی سفت شدن. و مجلس داشت بهم میریخت اونا گفتن قبول کن بعد برین کمش کنین

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
آره واقعا بهش نمیخوره آدم بزرگ باشه  نپخته حرف میزنه.

ازونور میگ زیاده ازونور ۵۰۰ تا مهر میکنه از یطرف میگ همش شد حرف عمه و عمو خاله بعد خودش ب حرف داداشای خانمش میکنه بعدم‌میگ موقه دادن خاله وودایی کجان

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
پاشو پاشو لنگ ظهره. چقد میخابی توووووووو

مگه کارامو تو میکنی ک میگی چقد میخابی 

خیلی راست میگی زنگ بزن‌ زن خودتو بیداد کن بی نهار نمونی من شامم امادست 

ازونور میگ زیاده ازونور ۵۰۰ تا مهر میکنه از یطرف میگ همش شد حرف عمه و عمو خاله بعد خودش ب حرف داداشا ...

ببین کیو ریپلی کردم و حرفش چی بود

مگه کارامو تو میکنی ک میگی چقد میخابی  خیلی راست میگی زنگ بزن‌ زن خودتو بیداد کن بی نهار نمونی ...

ن حرفاتون جوری بود ک انگار خواب میدیدی😐 ببخشیدااا

درسته ک همه زندگی میتونه توافقی باشه  ولی مهریه رو ن برا خودم پذیرفتم و ن برا دامادم میپذیر ...

تازه دارین منطقی حرف میزنین...زندگی شما درسته که موفقه...ولی هرگز نمیتونین این رو برای جامعه بخواین...زمانی مهریه رو میشه بخشید که حداقل به زن حق طلاق داده بشه...یعنی زن در قباله نداشتنه مهریه...بتونه مثله مرد...هر موقع تو زندگی به مشکل برخورد...درخواست طلاق بده...بدون هیچ منع و مشکله قانونی...ولی وقتی حق طلاق رو نداره...از مهریه به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه...حضانت از 7 سالگی با پدره...یعنی حضانت کامل حقشه...ولی خیلیها از مهریه میگدرن تا حضانت بگیرن...مهرم حلال و جونم ازاد رو شنیدین...دقیقا همینه...مهریه در ازای یک حقه...که اگه بده...آره...منم میگم بده...خیلی هم بده...ولی به شرطه اینکه برای زنت هم احترام و ارزش قائل باشی...بهش حقی رو بدی که داریش...وقتی نمیدی...این مهریه...میشه حقی که بهش ندادی...که اونم تو خیلی از زندگیها بازم فقط یه نوشتس...

وقتی توقع دارین زن از حقه مهریه که اشتباهه بگذره...به شرطیه که قبول کنی...تو هم از حقی که به ناحق یک طرفه هست بگذری...حالا هر کدوم که دوست داری...

مثلا خیلیها تعهد میدن...محضری...اگه خطای اخلاقی داشتن...زن حقه طلاق داره...این بازم تساویه...که خودشون رو از حق شرعی و قانونیه صیغه ایی و 4 تا زن...محروم کردن...و کلی مثاله دیگه...

تعادل نباشه...سنگ رو سنگ بند نمیشه...همین میشه که جامعه پره از مرد و زنی که با حقوق و مهریشون دارن همیدگیه رو ازار میدن.

مرد خونه شغلش چقه ک از صب پایه گوشیه و بحث با خانما؟؟

همینو صاف و شفاف از خودم بپرس

منم میگم سرما خوردم چن روزی مرخصی گرفتم

همینو صاف و شفاف از خودم بپرس منم میگم سرما خوردم چن روزی مرخصی گرفتم

کرونا نباشه یوخ برادر 

ازین شفاف تر در توانم نبوود 

اما نگفتی شغلت چیه 

میدونستی این کارت یجور خیانته؟چت با خانم ها؟

درسته ک همه زندگی میتونه توافقی باشه  ولی مهریه رو ن برا خودم پذیرفتم و ن برا دامادم میپذیر ...

خوب ما هم ک‌همینو میگیم 

میگیم مهریه ماهی یه سکه همون بهتر ک نباشه بجاش تساوی اموال باشه

میتونم عسکشو بذارم  کجا عمل نکردم؟  خب تو جلسه  فامیلشون خییییلی سفت شدن. و مجلس ...

احتیاج به مدرک نیست...حرفتون سنده...منتهی...شما اگر اعتقاد داشتین...بهم میزدین...این یعنی همسرت رو بیشتر از اعتقادت میخواستی...😁...پس نگو اعتقادم درست و محضه...اگر نمیبخشید...خدایی نکرده...خدایی نکرده...طلاقش میدادی؟...هرگز نمیدادی...شما میگی بخشید و حس خوبی دارم...ولی حسه خوبه همسرت چند چیز کوچیکه...از عمله خانومت مشخصه روح خیلی بزرگتری از شما داره یا ندانسته کاری رو کرده...ناراحت نشین...توهین نیست...فقط حدسه....

پس نمیتونی به مرد دیگه ایی بگی...وقتی داره بهم میخوره...قبول کن...فردا...مهریشو نبخشید...شما جوابگویی...نع...برادره من...

از حرفی به طور مطلق دفاع کن...که بهش مطلق عمل کرده باشی...

رطب خورده منع رطب نمیکند...