2789
عنوان

رشته مامایی🍼

304 بازدید | 11 پست

همیشه برام جای چرا رشته مامایی بازارکار مناسبی نداره؟؟؟هستن تو اشناهاتون کسی که مامایی خونده و شغل متناسب با رشتشو داشته باشه؟؟!یا به نظرتون تحصیل توی این رشته تلف کردن عمر هستش ؟؟؟برای خودم نمیگم کلا برام جای سوال بود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به هیچ وجه عمر تلف کردن نیست از رشته های خیلی مفید علوم پزشکی هستش

کارش یه مقدار سخت گیر میاد ولی اینطور نیست اصلا نباشه

تو بیمارستان مشغول شی حقوق و مزایا خوبی داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

دختر عموی من ماماس سر کاره ولی بر میگرده به ۱۵ سال پیش اونموقع استخدام شده

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
به هیچ وجه عمر تلف کردن نیست از رشته های خیلی مفید علوم پزشکی هستش کارش یه مقدار سخت گیر میاد ولی ا ...

آخه از خیلیا شنیدم میگن بازارکارش افتضاحه بیمارستان پنج شیش تا بیشتر نمیگیره برای مطبم به بدبختی اگه بتونی کاری کنی

آخه از خیلیا شنیدم میگن بازارکارش افتضاحه بیمارستان پنج شیش تا بیشتر نمیگیره برای مطبم به بدبختی اگه ...

مطب زدن که دیگه الان نمیصرفه چون مردم میرن پیش متخصص بیشتر و ماما تو زمینه تجویز دارو و این چیزا محدود تره

ولی خب مامای باسواد همیشه تو بیمارستان براش جا هست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

عزیزم بازار کار میخوای فقط پرستاری 😁😁😁لامصب هر جا بری جذبت میکنن

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟