2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

138 بازدید | 13 پست

همسرم خیلی تنبله و کمک نمیکنه و بهشم میگی بدتر لج میکنه و کاری نمیکنه .در حدی که از سر میز بلند میشه صندلیشو توو نمیده یا اشغالارو نمیخواد ببره یا مثلا موقع بیرون رفتن حتما اگه یه چیزی دستش باشه باید یه چیزم دست من بده .کلا دوست داره بیگاری بکشه از ادما و زورش میاد یه کاری برا ادم انجام بده.چیکار کنم بهتر بشه واقعا؟اصلا پخته و عاقل و پخته نیست.

ادما رو همونطور که هستن بپذیر

بیخیال کمک کردنش شو توقع نداشته باش ازش

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما برعکس ما هستید 😂

من از اوایل زندگی شوهرم جوری بار آوردم کار کنه

الان که باردارم بیشتر کار ها رو میکنه یکم غر میزنع ولی خب

ظرف ها رو میشوره از میزنع تا برم کمک ش میگه بشین اذیت میشی 😐😂

شما برعکس ما هستید 😂من از اوایل زندگی شوهرم جوری بار آوردم کار کنه الان که باردارم بیشتر کار ها رو ...

خانومم فکر نمیکنی گفتن این حرف اینجا باعث میشه رابطه ایشون و همسرش خدشه دار بشه؟

شوهر دختر خالم دقیقا اینشکلیه بعضی وقتا دلم میخواد بزنم دهنش

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
شما برعکس ما هستید 😂من از اوایل زندگی شوهرم جوری بار آوردم کار کنه الان که باردارم بیشتر کار ها رو ...

راهکار خوبی بود 😑😑

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منظوری نداشتم من سقط مکررم دارم شوهرم مجبوره چون غریبیم اینجا

میفهمم عزیزم و میدونم چقدر از این بابت خوشحالی

ولی استارترم از شدت درماندگی و ناراحتی اومده تاپیک زده

میفهمم عزیزم و میدونم چقدر از این بابت خوشحالیولی استارترم از شدت درماندگی و ناراحتی اومده تاپیک زده

باشه عزیزم منم معذرت میخوام اگه باعث ناراحتیتون شده قطعا هر کسی تو زندگی مشکلاتی داره از استتار هم معذرت میخوام