2777
2789
عنوان

همین الان از خدا بخواه

464 بازدید | 44 پست

هرچی که میخوای داشته باشی بخواه 

❤❤❤❤❤💙

من از خدا سلامتی مامانم 💗

عاقبت بخیری بابام 💚

وخوشبختی خواهر برادرام 💜

ورسیدن به عشقمو میخوام ❤

خدایا فرجی حاصل کن امیــــــ😀😊😊ــــن

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین ،امیدوارم همه به خواسته هایی که به صلاحشونه  برسن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

خودش میدونه❤😿

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یه پول قلمبه بیاد دستمون،خونه بخریم از دست پدرشوهر راحت شیم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

مشکل مالی حل بشه ان شاءالله سلامت باشیم و خوشبخت ان شاءالله 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

خونمون هرچه زودتر درست بشه اینقد کنایه نشنوم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.