2777
2789
عنوان

همین الان از خدا بخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 44 پست

ميخوام برگرده و زودي بياد خواستگاري

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

من از خدا سلامتی خانوادم مامانم و بچه هام 

طول عمر زیاد برای خانوادم و بچه هام

خوشبختی خواهرام و برادرام

شغل خوب برای داداشم

افزایش رزق و روزی شوهرم 

زایمان راحت با دل خوش برای خودم

یعنی تو بدترین شرایطم😔😔😔🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا برا خونوادم سلامتی و دل خوش میخام و روح مادرم شاد باشه ..و دامن همه ی منتظرا سبز بشه ..و نی نی من صحیح و سالم اردیبهشت ماه دنیا بیاد 

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
نه عزیزم

حیف،خیلی ذوق داشتم😞😞

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
نه عزیزم

جالبه که اسمشم فاطمه بود.یه دختر فوق‌العاده زیبا که از وقتی ازدواج کرد چادری شد.

عین دخترای هندی بود.رشته اش هم فیزیک بود.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
منم اسمم فاطمه س ولی رشته م فیزیک نیس مشهدم نیستم

ممنون،موفق باشین

خدایا بچه میخوام.. مُردم از انتظار... یا باب الحوائج منو ببین😭😭😭😭 

عزیزم سوره یس زیاد بخون صدقه بده زیاد استغفار کن ان شالله حاجت می گیری منم ختم حدیث کسا گرفتم دوست داشتی شرکت کن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا