2777
2789
عنوان

خدایی چرا اینقدر بی انصافی می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 59 پست
الحمدالله من که هرجا رفتم خییییلییی عاااالیییی رعایت میشد

تا رعایت از نظرت چی باشع،یه الکل عین علم تو دست،یه ماسک  مامان دوز غیر  رکارامد زیر چونه ،بعدم حالا دیگه جوش‌چیو میزنی هیئت تو که رفتی ،ایشاله آماده شو ب ا اربعین اگه عراق راهتان داد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من با اینکه مسافرت نرن کاملا موافقم اما مجلسی که سر باز هس الکل می زنن ماسک و دستکش همه میزنن یه متر ...

فضای باز اگر واقعا اونی باش ک شما میگین مشکلی نیست ولی من خیلی جاها دیدم تجمع کرده بودن تو دل هم بدون بهداشت  

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه مسافرت نرن کاملا موافقم اما مجلسی که سر باز هس الکل می زنن ماسک و دستکش همه میزنن یه متر ...

شما ك خودت مقيدي و مثلا صدات دراومده

همون مسجدم نبايد ميرفتي

من كادر درمانم و باردارم و ميدوني چندتا از همكارم با بچه كوچيك گرفتار اين ويروس شدن؟؟؟؟

من ك حلالتون نميكنم😒

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
خدا کنه کور شه کسی که نمیتونه ببینه پس لطف کن به بقیه تهمت نزن مایی که هر سال مجلس داشتیم‌ به حرمت ...

شما بزرگوار و عزیزی مخاطب من کسی بود که گفت میگن عروسی نرین اما مجلس می گیرن یا میگن مسافرت نرین اما روضه میگیرن من مخاطبم این افراد بودن نه شما که محب و دوستدار امام حسینی 🌺

حتی بازار هم نرفتین؟ 

نه نرفتم همه چی با همسرمه،خرید لباس و هر چیزی که بخوام اینترنتی میخرم  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

جفت این دو قشر وجدان اجتماعی ندارند

مگه اونایی که میرن عروسی و سفر دیگه روضه نمیرن ؟

وظیفه ما اینه شانس انتقال ویروس رو حداقل کنیم 

حالا فرقی نداره چطوری 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شما ك خودت مقيدي و مثلا صدات دراومده همون مسجدم نبايد ميرفتي من كادر درمانم و باردارم و ميدوني چند ...

من به شما لطمه ای نزدم که حلال کنی یا نکنی عزیزم قصد دعوا هم ندارم 

خودمم دوست های زیادی از کادر درمان دارم و از اوضاعشون باخبرم

نه نرفتم همه چی با همسرمه،خرید لباس و هر چیزی که بخوام اینترنتی میخرم  

منم مثل شمام همه خریدام اینترنتی و تلفنیه اما با رعایت کامل جوری که وجدان خودم راضی بشه به روضه هم رفتم

منم مثل شمام همه خریدام اینترنتی و تلفنیه اما با رعایت کامل جوری که وجدان خودم راضی بشه به روضه هم ر ...

الان یه سال نمی رفتید اسلام به خطر می افتاد یا امام حسین ناراحت میشد یا محرم فراموش میشد

🖤v is my love🖤
تا رعایت از نظرت چی باشع،یه الکل عین علم تو دست،یه ماسک  مامان دوز غیر  رکارامد زیر چونه ، ...

اتفاقا ماسک ها باید ماسک طبی باشن و ماسک پارچه ای ممنوع بود😏

الکل هم اجبار بود

فضا هم کانلا باز بود

من به شما لطمه ای نزدم که حلال کنی یا نکنی عزیزم قصد دعوا هم ندارم  خودمم دوست های زیادی از کا ...

متاسفانه اونا براي شما دوست هستن ولي شما با اينكارت ثابت كردي دشمنشوني

چون براي ساخت هرجامعه اول بايد افرادش اگاه باشن و متحد

ظاهرا شما از اون دسته ادمايي هستي ك ميگه اون رفت اون اونكارو كرد چيزي نشد پس منم ميكنم و ميرم چيزي نميشه

و همين افراد با طرز تفكر شمان ك نميزاره اين ويروس گورشو گم كنه

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
من اون صحنه رو دیدم کرک و‌پرم ریخت بچه های کوچیک...پسرای جوون تو حلق هم فاجعه بدی تو راهه متاسفانت

به برکت امام حسین هیچ اتفاقی نمیوفته لااقل بدتر نمیشه چون هیئتی ها انصاف دارن

متاسفانه اونا براي شما دوست هستن ولي شما با اينكارت ثابت كردي دشمنشوني چون براي ساخت هرجامعه اول با ...

اتفاقا من اصلا به دیگران نگاه نمی کنم که اگه می خواستم نگاه کنم باید روضه نمی رفتم اما بازار می رفتم 😏

در ضمن من با رفیقم باهم روضه رفتیم

الان یه سال نمی رفتید اسلام به خطر می افتاد یا امام حسین ناراحت میشد یا محرم فراموش میشد

هیچی نه از اسلام کم میشد نه از امام حسین علیه السلام 

فقط معلوم می شد چیزایی که یک عمر می گم و ازش دم می زنم شعاری بیش نیس و پای عمل که می رسه هیچی نیست 

روح هر آدمی نیاز به پاک سازی داره و قطعا پاکسازی  روح در همین مجالس اتفاق میوفته