2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 130 پست
مگه دکترا کاری جز ترسوندن دارن؟من اول بارداریم گیر داده بود ۷ هفته ای باید قلب تشکیل شده باشه برو سو ...

اخی عزیزم پس شماهم کم غصه نخوردی..نمیدونم حکمتش چیه من گفتم بعد تشکیل قلب دیگ خیالم راحت میشه ب چیزای بد فک نمیکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد...تازه حالم بهتر شده بود ویارم کم شده بود دوباره من ریختم بهم حالو حوصله ندارم اصلا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم پس شماهم کم غصه نخوردی..نمیدونم حکمتش چیه من گفتم بعد تشکیل قلب دیگ خیالم راحت میشه ب چیزا ...

وای منو که دق دادن،خدا ازشون نگذره،خدا شاهده ما نه فامیلیم نه تو اقوام درجه یک درجه دوی هیچکدوممون بیماری ژنتیکی وجود نداره،از طرفی همه بچه هامون بالای ۴/۵ بدنیا میان من خودم میدونم بچم چیزیش نیست و اینا تله پوله ولی همین حرفاشون از درون به همم میریزه 😔😔

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 
اخی عزیزم پس شماهم کم غصه نخوردی..نمیدونم حکمتش چیه من گفتم بعد تشکیل قلب دیگ خیالم راحت میشه ب چیزا ...

تو هم که مثل من بودی،الهی خدا زودتر این نگرانیامونو کم کنه حداقل از بقیه بارداریمون لذت ببریم،تا اینجا که زجرکش شدیم بخدا 

وای منو که دق دادن،خدا ازشون نگذره،خدا شاهده ما نه فامیلیم نه تو اقوام درجه یک درجه دوی هیچکدوممون ب ...

اره شک نکن ک سالمه..همکار شوهرم میگفت ب اونا گفتن باید کورتاژ بشه ان‌تی خیلی بالا بوده بعد چندجا دیگ میرن ازمایش میدن میگن سالمه الان ۱۳ سالشه...از ماهم سالمه...اره من فقط همین فامیل بودنمون بهمم میریزه ولی ماهم ازمایش ژنتیک دادیم هم دختر دایی پسر عمه ایم کسی رو هم نداریم سندروم دان شوهرم قبل بارداری دوبار از اسپرمش ژنتیک گرفتن مشکلی نبود...

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تو هم که مثل من بودی،الهی خدا زودتر این نگرانیامونو کم کنه حداقل از بقیه بارداریمون لذت ببریم،تا این ...

اره واقعا...من تو هر سونو قلبم از دهنم میزنه بیرون...دیگ از سونو میترسم...انشالله ک همینطور بشه 

اره شک نکن ک سالمه..همکار شوهرم میگفت ب اونا گفتن باید کورتاژ بشه ان‌تی خیلی بالا بوده بعد چندجا دیگ ...

خیالت راحت هیچی نیس،من پدر مادرم دخترعمع پسردایی بودن شکرخدا دوتا بچه هاشون که یکیش من باشم سالمیم.خدا شاهده چرت و پرت میگن،کجا قدیما تو بارداری این چرت و پرتا رو داشتن؟همه هم بچه هاشون سالم،قبلا فقط واسه کسایکه تو خانوادشون سندروم داشتن انجام میشد و زن های بالای ۴۰ سال،الان دکون باز کردن تجارت میکنن اونم با اعصاب ما 😑😑

خیالت راحت هیچی نیس،من پدر مادرم دخترعمع پسردایی بودن شکرخدا دوتا بچه هاشون که یکیش من باشم سالمیم.خ ...

خداروشکر..اره خیلی خیلی کم پیش میاد پسر عمه دختر دایی مشکل دار بشن...اره خدا ازشون نگذره ک ی زن باردارو چجوری میترسونن

خداروشکر..اره خیلی خیلی کم پیش میاد پسر عمه دختر دایی مشکل دار بشن...اره خدا ازشون نگذره ک ی زن بارد ...

ببین دکتر من جلو خودم زنگ زد ازمایشگاه ته توشو دربیاره که کی امینو میکنه طرف برگشت پرسید چند درصد خودت میخای بعد چون جلوی ما بود برگشت گفت من کی از این چیزا گرفتم که دفعه ی دومم باشه؟اون درصدیو که میخای بمن بدی رو به مریضم تخفیف بده 😑 آخه تو باشی باور میکنی؟تو الکی صبح تا شب رو میشینی اونجا؟؟؟باید کاسبی کنی دیگه!!!اینا مشتری میفرستن واسه آزمایشگاها یه درصدیم واسه خودشون برمیدارن،در واقع قرارداد دارن با سونوگرافیا و آزمایشگاها

ببین دکتر من جلو خودم زنگ زد ازمایشگاه ته توشو دربیاره که کی امینو میکنه طرف برگشت پرسید چند درصد خو ...

اره بابا من دکترم شوهرمو فرستاد پیش ی اورولوژیست خودش معرفیش کرد تازه نامه هم نوشت بعد شوهرم میگفت دکتره نامه رو دید خوشحال شد زنگ زد ب دکتر زنان من ک تشکر کنه..دکترم تو مطبش سونو داره ۱۰۰ تومن سونو میگیره ۵۰ ویزیت بعد بهش میگم من بهترین سونوگرافی باهام قرارداد داره همین سونو میشه ۳۰ تومن بذار برم اونجا میگ ن من کار اونا رو قبول ندارم خدا شاهده تو ی هفته فقط من ۵۰۰ پول ویزیتو سونو دادم 

اره بابا من دکترم شوهرمو فرستاد پیش ی اورولوژیست خودش معرفیش کرد تازه نامه هم نوشت بعد شوهرم میگفت د ...

بعد همین جایی ک من گفتم بذارم برم سونو واسه فولیکول گفت نه من کار اونارو قبول ندارم خودش واسه غربالگری معرفی کرد برم اونجا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره بابا من دکترم شوهرمو فرستاد پیش ی اورولوژیست خودش معرفیش کرد تازه نامه هم نوشت بعد شوهرم میگفت د ...

همینه دیگه،دارو رو از فلان داروخونه بگیریدا؛سونو فلان جا بریدا،آزمایش فقط اینجارو قبول دارما....کاسبی میکنن با جون مردم،دیگه نمیدونن خدا چنان کاسبی ای کنه ازتون که خبر دار نشید از کجا خوردید.

بعد همین جایی ک من گفتم بذارم برم سونو واسه فولیکول گفت نه من کار اونارو قبول ندارم خودش واسه غربالگ ...

بیا اینم یه نمونه ش که خودت دیدی،دیگه من چی بگم؟اصن چه دلیلی داره الان همه یا آمینو میشن یا سلفری بعد همه هم سالمن 😑

همینه دیگه،دارو رو از فلان داروخونه بگیریدا؛سونو فلان جا بریدا،آزمایش فقط اینجارو قبول دارما....کاسب ...

اره واقعا...من ک نمیدونستم ب بیشتریا میگن ک ان تی بالاس مشکوکه و بعد میشه بری ازمایش بدی وای خدا واسه هیچکس نیاره وقتی بهم دکتر سونو گفت با شوهرت فامیلی مشکوکه ان تیش تیغه بینی رو هم ندیدم تمام دنیا رو سرم خراب شد...الهی بمیرم واسه بجم چقدر من اشک ریختم‌ واسترس گرفتم..چرا ادمو میترسونن اخه..شوهرم اول ابن سینا ازمایش داد تحرک اسپرمش صفر شد بعد ک رفت اورولوژیست بهش گفته بود فقط برو دعا کن واریکوسل باشه یعنی من ک مردم گفتم زبونم لال سرطانه ک این اینجوری گفته..بعد نگو شوهرم رو موتور زیاد بوده اسپرماش روز ازمایش خوب نبودن دوبار ازمایش داد همه چی نرمال بود 

بعد همین جایی ک من گفتم بذارم برم سونو واسه فولیکول گفت نه من کار اونارو قبول ندارم خودش واسه غربالگ ...

الانم خیالت راحت هر دو بچه هامون سالمن فقط پوله داریم میریزیم تو حلقومشون،اونم سگ خورد،فقط در حق هم دعا کنیم که خدا بزرگتر از همه ی وکترا و آزمایشاست.