دوستان توروخدا بیاین راهنماییم کنین،دارم دق میکنم،امروز رفتم غربالگری ان تی بچم بالا بود،گف ۴/۷.البته بقیه چیزا کاملا سالم بود و بچم کلی هم اکتیو بود و تکون میخورد،فردا باید برم آمینوسنتز،دلم گرفته آخه بچه اولمه و کلی بهش دلبسته شدم 😢 از طرفی چون آمینوسنتز خطر سقط داره خیلی میترسم از انجامش 😢😢😢
انشالله ب حق صاحب این ماه و مادرش میری با خنده برمیگردی مادر شدن همین استرساروم داره انقد بلا سر من اوردن برا بچه اولم اما ماشالله سالم بچه دوم فقط سنو های واجب و رفتم و دیگر هیچ
از من تیغه بینی هم ندید ..خدا صدامونو بشنوه ..عزیزم دلم روشنه بچه ت سالمه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
غربال اول خطا زیاد داره برای همه همین استرسو میده من خودمم الکی تو استرس افتادم با غربال اول ، عجله نکن تا غربال دوم، اون جوابش مهم تره اگه اون اوکی نبود ازمایش سل فری بده یکم گرونه اما خیلی خیلی دقیقه امینو ریسک داره تا واجب نشده نباید انجام بدی
من دقیقا حال استارترو درک میکنم شدم مرده متحرک توروخدا دعامون کنین بگن سالمن ...من بی تاب شدم حوصله ندارم حتی میخوام بخوابم حالت تهوع میگیرم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی