2777
2789

شمع نارنجی آب شده بود تو چمدون خورده بود به کیف سفید عروسیم هنوزم همونجوری مونده😕😕😕

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تادلت بخاددد... همین چندروزپیش یه پیرهن داشتم استیناش گیپوربودخیلی دوستش داشتم حواسم نبودخوردبه شعله ی گازیکمش سوخت

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

من همه لباسام از نوازدی تا الان،،،همشون سالم موندن

خب خواهر من لباسه دیگ،،،مگ باید تا آخر عمر بمون،،،فدا سرت😁😁😁😁

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

خواهر منم کیفش چرم طبیعی بود الکل ریخت روش رنگو برد یه تیکه

خودمم یه کیفو کادو گرفته بودم دوستم خودکار زده بود بهش😒

محتسب همی گردد دور شهر      که خون خلق حلال است و اب باده حرام  

من شمال زندگی میکنم کیف و کفشهایی که چرم مصنوعی هستن رو اگه تو کیف پارچه ای نخی نذاری بعد یه سال پودر میشن تهران که بودم هیچوقت این اتفاق نمیفتاد   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
لباسی که یه ساعت از دوختنش گذشته بود باهاش دستای وایتیسکیمو تمییز کردم

😱😱😱

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
بله پالتو گرون چرمم خیلی شیک بود نشده بود جایی بپوشم چون مجلسی بود و مناسب پاییز و کسی اونموقع مهمون ...

چرا چرم اینطوری میشه برا منم دوبار دست نگرفته بودم دیدم‌گوشش کلا سابیده شده.راه حلش چیه بقیشون اینطور نشن