2777
2789
عنوان

😭😭😭کمک خستم بخدا😭😭😭

850 بازدید | 46 پست

سه ماه پیش با مهذیه 14 تا سکه و 6 تیکه وسایل سنگین از پسر جواب مثبت دادم و عقد کردم هر هفته جمعه ها میرفتم خونه نامزدم اونا ی عروس دیگه هم داشتن با اون عروسشون خیلی خوب بودن اما من انگار غریبه همش فکر میکردم چون من تازه اومدم تو جمع خانوادگی شون برا همونه اما هر هفته رفتارشون بدتر میشد تا اینجا که ی روز خونشون رفتم با مامانم اون عروسشون هم بود و جلوی اون عروسشون چایی بیارن میوه بیارن براش غذا بکشن اما من انگار غریبه بودم.... تولد نامزدم شد براش کیک سفارش دادم خانوادم هر کدوم ی کادو خریدن و منم براش ی دونه شمش به مبلغ 600 هزار تومن خریدم و دادم. تولد من همین چند روز پیش بود دریغ ازاینکه ی شاخه گل نامزدم برام بخره.. دریغ از اینکه خانوادش ی تبریک بگن با اینکه میدونستن تولدمه. بعد از زبون خودش فهمیدم باباش ناراضی بوده به اردواجمون و انتخاب پسرشون بوده که منو تو محل کار دیده و به خانوادش گفته.. دوم از همه فهمیدم پسره تو بچه دار شدن مشکل داره که خودش بهم گفت اما اصلا نمبره برا دکتر و اینچیزا... الان 10 روزه که جواب زنگشو نمیدم نمیدونم کارم درسته یا ن اما واقعا هم خودش هم خانوادش بهم بد کردن نظرتونو بنویسین؟؟؟ امروز میگه من ی سکه بهت بهت مبدم تازه راضی هم نیستم چکار کنم بچه ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تموم کن 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿