فقط فاز اونایی که گفتن مدرسه نمیفرستیم از۸ صبح بچه ها تو کوچه خیابون دنبال هم میکردن مخصوصا پسر بچه ها
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اگر بچه ها نرن هیچ کجای دیگه درس اون روز رو نمیدن، شاد هم که الکیه، شده حکایت پیام رسان داخلی گفتنشون که فقط میخواستن بگن ما هم هستیم! اما کشش نداره🤦♀️
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بله. مدرسه رفتن و نرفتنش بهانست عزاداری محرم و مسافرتهای بی دلیل بعضی از هم وطنامون عروسی هایی که تند تند قبل از محرم گرفتن روباید چاره اندیشی میکردن مسئولیین
باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...
امار هييت ها ديگه امروز بايد معلوم بشه بين يك روز تا دو هفته كرونا خودشو نشون ميده اما بيشترينش تو همون سه چهار روزه نشون ميده يعني امروز تقريبا شش روز از محرم و هييت گذشته امار هييتها امروز و فردا بايد معلوم بشه
عزیزم اگر بچه ها نرن هیچ کجای دیگه درس اون روز رو نمیدن، شاد هم که الکیه، شده حکایت پیام رسان داخلی ...
چرا دیگه ، اونجور که من شنیدم قراره هر کی خواست مجازی بخونه هر کی هم خواست تو کلاس حضور داشته باشه . چون کلاس ها یک روز درمیان شدن ، مجازی هم تدریس میکنن ،پارسالم خیلیا تو شاد درس خوندن یا پیامرسانای دیگه
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻