2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 67 پست
عزیزم اگر بچه ها نرن هیچ کجای دیگه درس اون روز رو نمیدن، شاد هم که الکیه، شده حکایت پیام رسان داخلی ...

چرا..مدرسه ی ما گفته همه ی درسا تو مجازیم کامل تدریس میشه و اینکه بریم مدرسه یا نریم اختیاریه

با شاد مشکل داشتیم گفتن تو واتساپ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...

گل گفتی دقیقا همینه ... مدارس همیشه اول مهر ماه شروع شده الان چرا ۱۵ روز جلوتر شروع کردن

امار هييت ها ديگه امروز بايد معلوم بشه بين يك روز تا دو هفته كرونا خودشو نشون ميده اما بيشترينش تو ه ...

تاسوعا که حسابی شلوغ شده بود ۸شهریور بود، تا دوهفته هنوز جا داریم

تیرماه رو یادتون رفته ؟ دوهفته بعد از باز شدن همه جا آمار چی شد؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چرا دیگه ، اونجور که من شنیدم قراره هر کی خواست مجازی بخونه هر کی هم خواست تو کلاس حضور داشته باشه . ...

نه عزیزم شما فکر کنم بچه مدرسه ای نداری 

همش حرفه! توی شاد عملا کاری انجام نمیشه فقط اسم نوشتن🤦‍♀️

معلم هم نمیتونه همزمان هم حضوری باشه هم غیر حضوری 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹