2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 67 پست

فقط فاز اونایی که گفتن مدرسه نمیفرستیم از۸ صبح بچه ها تو کوچه خیابون دنبال هم میکردن مخصوصا پسر بچه ها

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همچین قانونی نیست که اجباری باشه ، حق ندارن

عزیزم اگر بچه ها نرن هیچ کجای دیگه درس اون روز رو نمیدن، شاد هم که الکیه، شده حکایت پیام رسان داخلی گفتنشون که فقط میخواستن بگن ما هم هستیم! اما کشش نداره🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من خواهرم دبیرستانه رشتش تجربیه وقتی برا ایندش مجبوره برا کنکورش مجبوره

به نظر من الویت باید سلامتی باشه نه درس و رشته 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...

امار هييت ها ديگه امروز بايد معلوم بشه بين يك روز تا دو هفته كرونا خودشو نشون ميده اما بيشترينش تو همون سه چهار روزه نشون ميده يعني امروز تقريبا شش روز از محرم و هييت گذشته امار هييتها امروز و فردا بايد معلوم بشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ماهم تهرانیم و قرمزه من خواهرم تا پارسال غیر دولتی میرفت امسال مامانم گفت مجازیه پولم حیف میشه فرستا ...

دخترمن غیردولتی میره،اینام ۳۲نفرن ولی تقسیم شدن به ۸نفر

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
عزیزم اگر بچه ها نرن هیچ کجای دیگه درس اون روز رو نمیدن، شاد هم که الکیه، شده حکایت پیام رسان داخلی ...

چرا دیگه ، اونجور که من شنیدم قراره هر کی خواست مجازی بخونه هر کی هم خواست تو کلاس حضور داشته باشه . چون کلاس ها یک روز درمیان شدن ، مجازی هم تدریس میکنن ،پارسالم خیلیا تو شاد درس خوندن یا پیامرسانای دیگه 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...

به خاطراینکه پاییزشیوع موج‌سوم کروناوآنفولانزاهمزمانه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤