2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم واسه بچه منم ده روز کار نکرد. بعد بردم دکتر یه دارو داد بهش. خودمم انجیر میخوردم. یکمم ترنجبین اندازه سرقاشق  چایخوری رو تو یه قاشق غذاخوری ابجوش حل کردم بش دادم ظهر خورد عصر پی پی کرد. دستور دکتر من این بود. نگران نباش

عزیزم پسرمنم دوازده روز پی پی نکرد به هر دری میزدم انقددددر زود میزد که از درد بعدش تا دوساعت جیغ میکشید...فقط تنهااااا راه خوب شدنش اینه که بهش عناب انجیرک و گل گاو زبون بدی...

من به شخصه امتحان کردم و تضمینش میکنم...

اگه خواستی میتونی از تجربه من استفاده کنی عزیزدلم😚😚😚😚

ترنجبین عالیه

خاکشیر خیس بخوره بهش بده

اب ولرم با قند بهش بده

دختر من نزدیک یک ماه یبوست داشت

دوتا دکترم بردمش همشم دارو و شیاف میدادن فایده نداشت تا وقتی دارو میخورد خوب بد بعدش همون اش و همون کاسه...

منم برداشتم شب ب شب بهش نبات داغ دادم

توی طول روز هم دوبار اب ولرم و با قند میدادم

ی روز میانم ی قاشق چایخوری خاکشیر

ی ۵ روزی اینارو خورد و بعدش مشکلش حل شد

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
ب نوزاد دو ماهه؟؟؟ چطوری؟

نه پسرمو از دوهفتگی دارو گیاهی مبدادم

عزیزم جور خاصی نیست 

میری عطاری میگی برام عناب و انجیرک بزار گل گاوزبون هم جدا میگیری...

نبات سفید هم بخر

بیار خونه یه ظرف بزار و توش هفت دونه عناب و پونزده دونه انجیرک بزار،یه تیکه کوچیک نباتم بنداز و یک و نیم پیمانه آب بریز و بزار بجوشه تا بشه یک پیمانه بعد همه رو له کن تو همون آب و صاف کن و خوب آبشو بگیر و بزار یکم خنک شه توشیشه شیر بهش بده...یک روز درمیون یا دوروز در میون

گل گاوزبونم هفته ای یکی دوبار بده بهش

بشدددت براسیستم ایمنی و پاک شدن  وده و معده و سلامت دستگاه گوارش بچه موثره من بچمو از دو هفتگی میدادم...