2777
2789
عنوان

کار نکردن شکم نوزاد دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 18352 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا 

ببین این روش هایی ک میگم صد در صدیه امیدوارم انجامش بدی 

اول پاهاشو مث دراز نشست جم کن تو شکمش باز کن 

دوم ب گوش پاک کن ی ذره روغن کالاندولا بزن مقعدشو تحریک کن ینی بزن ب مقعدش تنقیه میگن 

بازم پی پی نکرد این روش صدرصده و کاملا بی ضرره ده هزار بار خودم انجام دادم موقع یبوست پسرم 

ی روغن گیلیسیرین از دارو خانه بخر با ی سرنگ تمیز روغن گیلیسیرین ها شیاف گیلیسیرین فرق داره 

یک سیسی بکش ب سرنگ بزن ب مقعدش ده دقیقه نشده پی پی میکنع

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

برای اینکه یه نفر بشه متخصص اطفال 

باید کنکور بده و پزشکی بیاره

7 سال بخونه تا بشه پزشک عمومی تازه 

بعد آزمون دستاری بده 

4 _ 5 سال بخونه تا بشه متخصص

یعنی حداقل 13 سال 

بعد شماها چطوری برا خودتون نسخه میپیچین 

انگار مثلاً اونی که دکترِ بیکار بوده رفته یه چیزیم  خونده😐 

وااا😐👏👏👏👏👏 باریکلا👏👏👏👏  واقعاً باریکلا👏👏👏👏

من با شما حرف زدم و برای شما پست گذاشتم؟شما استارتری؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نبات داغو چطوری باید بدم بهش و چقد آب قند بهش میدادی؟

اندازه ی حبه قند کوچولو بنداز تو ی ته اسکان اب و ازش در حد ۵ الی ۱۰ تا چایخوری بهش بده

ی قند کوچیکم حل کن تو ی کم اب خیلی هم شیرین نشه اونم ازش درحد ۴ تا قلشق چایخوری بده

کلا نبات داغ خوبه اب ولرم خوبه 

من قبل ۴۰ روزگی بچه بهش مبدادم

الانشم ۷ ماهشه شبایی ک نبات داغ میخوره راحت تر میخوابه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌