من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
امروز رفتیم من و خواهرش و خودش...کارش پروژه ای هست ممکنه حتی دو ماه حقوق ندن بعدش بدن...ماشینش پراید ...
خداروشکر شغل و ماشین داره
عزیزم اگ ب دلت افتاده تلاش کنید
باور شرایطشم اونقدر بد نیستا با این قیمت خونه همه دیگه مستاجریم
من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
منم میگم همینووو چجور تو کرونا این همه هی میگن خواستگار داشتیم
عزیرم طرف ما از وقتی کرونا اومده بخت همه باز شده بجز من.
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
اسی منم با یکی اشنا شدم خیلی هیکلی و درشته و چاق هم هست همه ازش تعریع میکنن بابت اخلاقشو پاکی ولی رو این قضیه مشکل دارم
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
چه ربطی داره سید باشه نباید نه بشنوه؟؟؟منم سیدم اونم جدم حسینه نه زیاد شنیدم .....ولی منطقی فکر کن بابات هر چی گفت همونو انجام بده ...من خودم ملاکم پول نبود فقط عشقم مهم بود ولی با پا گذاشتنم تو زندگیش خیلی موفقیت داشت و الان خداروشکر خوبه