2777
2789
عنوان

خاستگار

745 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها تو تاپیک قبلی گفته بودم دوستم برادرش رو برای من گفته...امروز رفتیم همدیگر رو دیدیم...

هستین بگم؟

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تیر ماه یک بار خواهرش گفت و من با خود پسره و خواهرش رفتیم بیرون چون کارش پروژه ای بود من قبول نکردم فقط به مامانم هم گفتم...تا تو محرم منو تو هیئت دید دوباره خواهرش گفت، بعد از یک دو بار که خواهرش گفت ، گفتم یه روز بریم صحبت کنیم. بیشتر هم درمورد کارش که شاید من دچار سو تفاهم شدم..

امروز رفتیم من و خواهرش و خودش...کارش پروژه ای هست ممکنه حتی دو ماه حقوق ندن بعدش بدن...ماشینش پرایده...پول پیش خونه رو هم باباش میده...این  دفعه خیلی صحبت کردیم...راستش به دلم نشسته بدجور...مامانم میگه تا آخر عمر مستاجر هستین...

حالا اولا دل من براش رفته....(فقط این جلسه نبود تو هیئت هم چن بار دیدمش ) ، دوما بقیه اخلاقاش خوبه ...حس میکنم کنارش آرامش دارم...ولی مامانم میگه به بابا بگیم ۱۰۰ درصد میگه نه...

از اون ورم روم نمیشه نه بگم..حس میکنم سید خدا رو اذیت کردم...یا دلش بشکنه ....