2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 52 پست
خداروشکر شغل و ماشین داره  عزیزم اگ ب دلت افتاده تلاش کنید  باور شرایطشم اونقدر بد نیستا ...

منم همین رو میگم دیگه کی میتونه خونه بخره...خدا این دولت رو لعنت کنه که سر ما جوونا همچین بلای آوردن...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی منم با یکی اشنا شدم خیلی هیکلی و درشته و چاق هم هست همه ازش تعریع میکنن بابت اخلاقشو پاکی ولی رو ...

رژیم میگیره درست میشه...وضع مالیش خوبه؟

منم همین رو میگم دیگه کی میتونه خونه بخره...خدا این دولت رو لعنت کنه که سر ما جوونا همچین بلای آوردن ...

والا من و عشقم الان دوساله به پاهم موندیم خیلی خواستگار رد کردم ک موقعیتشون عالی بوده ولی هرچی پول جمع میکنه واس ماشین قیمت ماشینا میره بالاتر خونه ک دیگه بماند پول رهنشم نداریم واقعا گناهش پای این نظامه ک عاشقا از هم جدا میشن 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

[QUOTE=153857159]ان شاءالله ک هرچی خیرتونه همون بشه کاش یکی برا منم بیاد اینجور ب دلم بشینه هرکی بوده تا دیدمش اصلا ...[/QUOTE

انشا... سفید بخت بشی عزیزم ❤❤❤

رژیم میگیره درست میشه...وضع مالیش خوبه؟

کار داره ماشین هم داره در اون حد نمیدونم ولی چند ساله سر کار میره.  بابام میگه خوبه خودم موندم . 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

انشالله گلم  منم همین خواسته دارم دوست دارم یه خواستگار همه چی تموم واسم بیاد

همه چی تموم ک واقعا نمیشه ولی شرایط اولیه رو داشته باشه

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

عزیزم توکل کن به خدا قبول کن

اگر واقعا پسر کاری هست و تلاش میکنه

اگر نه قبول نکن

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜
کار داره ماشین هم داره در اون حد نمیدونم ولی چند ساله سر کار میره.  بابام میگه خوبه خودم موندم ...

چه قدر خانواده خوبی داری...من خونوادم ملاکشون مالی هست‌‌‌....

عزیرم  طرف ما از وقتی کرونا اومده بخت همه باز  شده بجز من.

منم باز نشده تنها نیستی🤣😂

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
چه قدر خانواده خوبی داری...من خونوادم ملاکشون مالی هست‌‌‌....

فک کنم در حد متوسط باشن خیلی پولدار نه ولی خب خودش شاغله

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

عزیزم توکل کن به خدا قبول کن اگر واقعا پسر کاری هست و تلاش میکنه اگر نه قبول نکن

من راضی ام ... بین کسانی که برام اومدن...این بدجوری به دلم نشسته...روم نمیشه به خونوادم هم بگم...میگن نه ..دیگه کاری نمیتونم بکنم...

من راضی ام ... بین کسانی که برام اومدن...این بدجوری به دلم نشسته...روم نمیشه به خونوادم هم بگم...میگ ...

ان شا.. سفید بخت بشی عزیزم ❤❤❤