2777
2789
عنوان

خسته شدم 😐😐😐😐

133 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم منو نمیخواست بعد ۴سال سختی و کلی خواستگاری ک همیشه بهم زدش بهم رسیدیم .عروسی نگرفتیم بخاطر کرونا . ن تو عقد خرید لباس کردم ن تو عروسی فقط یلدا خریدم . ب جز سرویسم بقیه طلاهامم بخاطر ماشین فروختم ک اونم خواهر شوهرم سریع ب شوهرم پیام داد بفروش ب من مادرش زنگ زد ک بزار ببینم کی میتونه بخره ب غریبه نفروش .با اینهمه ملاحظه ایی ک کردم تا حالا نگفتم عیدی بیارید ن فلان چیزو بخرید ن عروسی من ۱سال نامزد بودم فقط یلدا اوردن حتی عیدی هم ندادن .مادرش خیلی دلمو شکسته و میشکنه مثلا مذهبین میگه شهرستان باید چادر سر کنی ک کردم منم بدحجاب نیستم بهم میگه تو مارو خیلی تحت فشار گذاشتی اذیت کردی از نظر مالی  پسر منو دکتر میخواست الکی میگه هااا. تازه من خیلی از شوهرم سرترم . میشینه از زیبایی زن مردم تعریف میکنه واسه شوهرم تاحالا با خانوادم هیچ مشکلی و حرف و حدیثی نداشتن خانواده من خیلی ارومن روز جهاز برون وظیفه پدر من نبود جهاز بیاره ماشین سنگین داره جهازو اورد بعد حتی باهاشون خداحافظیهم نکرد تشکرم نکرد.  ب من میگه عروس فلانی خونه داشت واسش۳۰۰ تا سکه انداختن ما رسممون نبود سکه بندازیم مهریه واسه تو انداختیم .موقع یلدا ی پالتو و لباس خونگی فقط خریدم میگفت چرا تنها رفتی خرید درصورتی ک شهرستان بود .میگه تو همه ارزوهای منو خراب کردی وخیلی حرفا واقعا خیلی ناراحت و خسته ام ازش من ک اینهمه خواستگار داشتم رو اسمم قسم میخوردن تو محل کار و محله ودختر زیباییم نسبت ب خانواده شوهرم خواهرشوهربزرگم و اولین بار دیدم فک کردم بنده خدا عقب افتاده س کلی مریضی دارع شوهرشم طلاقش داده ناراحتم با این وضعیتشون منو میخواد کوچیک کنه بگه ک من کمتر از اونام حالا اذیتای دختراشم ک جدااولین بار ک میخواستیم بریم یکی از شهرهای اطراف واسه گردش میگف چرا ب من نمیگید بیامثلا پسر بزرگ کردم تو شهرستانم هرجا بریمم دنبالمونه و بزور میگه باید بیاید بریم مادرپدر منو ببینید  ولی مادرشوهرش ک تنها زندگی میکنه اونو اصلا نمیگه. میگفت باید تو عقد زنجیر و پلاک بدید. روزی ک رفتیم خونه خودمون میگف مادرت باید پسته بادوم گردوو.....میداد بخاطر کمرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حای تو بودم بهترین و تنها مرد روی زمینم بودپا رو دلم میذاشتم عزت و غرور و شخصیتمو زیر سوال نمیبرد ...

اخه شوهرم ادم خوبیه و ب خانوام خیلی احترام میذاره ادم وقتی عاشق میشه بقیه براش اونموقع مهم نیستن ولی خب ی بار جواب رد دادم شوهرم خیلی گیر بود و البته ی خورده مادرش کلا اخلاقش بده فقط خواهراش رفت و امد دارن اونم ب اخلاقش عادت دارن ولی برادراش اصلا نمیان

خب بزار هر چی میخواد بگه قرار نیس تو بگی چشم‌!!اهمیت نده .هرکاری خودتو شوهرت دوست دارید انجام بدید

اینکه اره فقط دلخوشم همینه چون شوهرم اصلا ب گفته مادرش هیچوقت عمل نمیکنه و همیشه میگه فقط منو تو مهمیم 

من حای تو بودم بهترین و تنها مرد روی زمینم بودپا رو دلم میذاشتم عزت و غرور و شخصیتمو زیر سوال نمیبرد ...

نمیشه ادم از خواستش بخاطر کم شعور بودن افراد اطرافش بگذره

اخه شوهرم ادم خوبیه و ب خانوام خیلی احترام میذاره ادم وقتی عاشق میشه بقیه براش اونموقع مهم نیستن ولی ...

وقتی شوهرت پشتته شمام اصلا نرید خونه ش محلش ندید وقتی میگه عروس فلانی خونه داره بگو مگه تو به دخترات خونه دادی مگه وظیفه عروسه خونه داشته باشه تو چرا به پسرت خونه نمیدی

وقتی میرید جایی یواشکی برید اون ندونه

وقتی شوهرت پشتته شمام اصلا نرید خونه ش محلش ندید وقتی میگه عروس فلانی خونه داره بگو مگه تو به دخترات ...

اره چندبار رفتیم مسافرت پادرد داره ها اصلا نمیتونه تو ماشین بشینه ولی زنگ زد گفت خوش گذشت گفتم جای شما خالی گفت مارو ک نبردید اصلا نگفتید خواهرشم ک طلاق گرفته گفت دفعه بعد رفتید تبریز باید منم ببرید ولی نبردیمش

اره چندبار رفتیم مسافرت پادرد داره ها اصلا نمیتونه تو ماشین بشینه ولی زنگ زد گفت خوش گذشت گفتم جای ش ...

محل نده عزیزم مخصوصا جای دور که میرید هیچکدومو نبرید

وقتی رفتید خونه ش کم بمونید همون دوروبر یه بار ببریدشون کافیه 

اصلا رو ندید بهشون

2790
2778
2791
2779
2792