2777
2789
عنوان

برم خونه پدرشوهرم یا نه

369 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان یه سوال شوهرم وقتی اومد خواستگاریم خونه نداشت بعد عقد من انقد گفتم که هوش اومدن و مامان باباش رفتن یه خونه خریدن منم میبردن برای بازدید خونه و میگفتن ببین خوشت میاد من ساده هم فکر میکردم اینا خوبن و حتی مادرشوهرم هم میگفت جهازتو تو این خونه کوچیک مستاحریه که مال عموشه هم باز نکن تا ایشالا خودمون خونه بخریم بعد که خریدن گفتن پول کم داریم و دادنش رهن منم خب درک کردم گفتم عیب نداره و تا عید هم مستاجر دارن ولی الان خیلی اخلاقشون عوض شده میخوان به ما رو ندن که خونشونو بخوایم  همش میگن کجا میخواین اجاره کنین و منت میزارن که اونجا ماهی سه چهار تومن اجارشه و خیلی داستاناس دیگه حتی مدام در حال پیدا کردن یه نقطه ضعف از منن که یه دعوا راه بندازن و بگن خونه هم نمیدیم خیلی ناراحتم بخدا هم خوشگلم هم خوشتیپم هم کارمندم  هم از لحاظ خانودگی ما شهریم اونا از روستان اما خیلی باهام حسادت میکنن و اذیتم میکنن الانم موندم چکار کنم

معتقدم زن و مرد باید خودشون زندگی بسازن بدون کمک خانواده ها

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه شما ازشون طلب داشتی؟خب نمیخوان بدن اصلا نباید ناراحت باشی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
معتقدم زن و مرد باید خودشون زندگی بسازن بدون کمک خانواده ها

دقیقادرسته ،مستاجری خیلی بهتره ازخونه ای که کس دیگه براتون خریده به نظرمنم قبل ازاینکه اونابگن خونه نمیدیم خودتون خونه اجاره کنین تااینکه شوهرتون بتونه خودش خونه بخره براتون،ولی زیادم باهمجین خانواده ای رفت وآمدنکنی بهتره

دقیقادرسته ،مستاجری خیلی بهتره ازخونه ای که کس دیگه براتون خریده به نظرمنم قبل ازاینکه اونابگن خونه ...

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ بسیار عالی 🌺🌺🌺

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم پدرشوهرم وقتی عقد کردیم خونه برامون خریدن الان ۴ساله عروسی کردیم ب ناممون نمیزنن

آخه دلیلی نداره به نامتون بزنن اوناخریدن نه شما،شوهرتون بایدخودش یه خونه بخره،به خدامنت روسرآدم نباشه خیلی خوبه