2777
2789
عنوان

خال گيلاسي

| مشاهده متن کامل بحث + 18211 بازدید | 56 پست
عزیزم دکترم یکی از بهترین دکتراست اون به نگرانی من میخندید دقت نکردم تو چند روز ؟ ولی میبینی تو یه ب ...

خیلی لطف کردین خییییییلی ممنونم واقعا خیلی نگران بودم..انشالله مال منم چیز خاصی نباشه...مال من تو گردنم یکی دوتا زده رو قفسه سینم ۱۰تا رو شکمم ۶تا رو بازوهام و ساقای دستهام و مچ دستم و همینطور رانها و ساقهای پاهام 

خیلی لطف کردین خییییییلی ممنونم واقعا خیلی نگران بودم..انشالله مال منم چیز خاصی نباشه...مال من تو گر ...

مال منم همین طوره عزیزم خطرناک نیست من از نوجوانی بهش مبتلا شدم شما فقط به فرشته توی شکمت فکر کن بعداز زایمان هم میسوزونیشون 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال منم همین طوره عزیزم خطرناک نیست من از نوجوانی بهش مبتلا شدم شما فقط به فرشته توی شکمت فکر کن بعد ...

من دوماهه ک زایمان کردم عزیزم تو حاملگی اصلا متوجهشون نشدم بعد از زایمان تازه دیدمشون تو بارداری پلاکتام کم شد فکر کردم بخاطر اون بوده الان ک دیدم بازم زیادتر شدن نگران شدم

من دوماهه ک زایمان کردم عزیزم تو حاملگی اصلا متوجهشون نشدم بعد از زایمان تازه دیدمشون تو بارداری پلا ...

ای جان بسلامتی اگه خیالت راحت نشده یه روز که وقت کردی برو متخصص پوست خیالت رو راحت کنه 😍😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم
ای جان بسلامتی اگه خیالت راحت نشده یه روز که وقت کردی برو متخصص پوست خیالت رو راحت کنه 😍😍😍😍

ممنون عزیزم...افتادم تو این اوضاع کرونا با بچه کوچیک برام سخته رفتن...باور میکنی انقدر امروز استرس گرفتم سردرد شدم دندون درد شدم

گفت خوش خيمه بايد ليزر كني تا بره

سلام خوبین؟

یعنی ممکنه این خال ها بدخیم باشند.

آزمایشی چیزی دادین؟

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒