2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نکردم بعداز سوزوندن خالها تا چن روز بهش زینک اکساید و بعداز چند روز کرم ترمیم کننده باید بزنی

سلام شما خالهاتونو نشون دکتر دادین؟ مشکلی ندارن؟یعنی خطرناک نبودن؟منم سنم ۳۷سال هست و تو بارداری از این خالها دراوردم حالا نگرانم

سلام شما خالهاتونو نشون دکتر دادین؟ مشکلی ندارن؟یعنی خطرناک نبودن؟منم سنم ۳۷سال هست و تو بارداری از ...

چرا جدیدا رفتم متخصص پوست گفت اصلا مهم نیست اکثرا سفید پوستها دارن بعداز سن ۳۰ سالگی زیاد میشن گفت اگه خواستی بیا با لیزر بسوزونش

عاشق ۲ تا دخترام هستم
چرا جدیدا رفتم متخصص پوست گفت اصلا مهم نیست اکثرا سفید پوستها دارن بعداز سن ۳۰ سالگی زیاد میشن گفت ا ...

سلام ببخشید میشه اگر دیدید جواب بدین اخه استرس گرفتم...من بهتون گفتم تو حاملگی خالهای قرمز روی بدنم زیاد شد حدودا بیست روز پیش شمردمشون ۳۳تا بودن بعد امروز شمرم ۴۶تا شدن خیلی نگران شدم...مال شمام زیاد میشن یا نه؟

سلام ببخشید میشه اگر دیدید جواب بدین اخه استرس گرفتم...من بهتون گفتم تو حاملگی خالهای قرمز روی بدنم ...

بله برای من مدام در حال زیاد شدن هستن دکترم متخصص پوست و زیبایی هست گفت عادیه نگران نباش دست خودش رو هم نشون داد گفت ببین من هم دارم هر وقت دوست داشتی بیا برات بسوزونم با لیزر الان میبینم چندتا تو صورتم هم دراومده 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
سلام ببخشید خالهای گیلاسی روی بدن شمام زیاد میشن؟یا ثابت هستن؟دلیل بوجود اومدنشون چی بوده؟

گفت بهشون میگن خالهای عروقی بعداز ۳۰ سالگی بیشتر میشن گفتم ممکنه از کبدم باشه گفت نه بهم گفت اصلا نگران نباش بدون خطرن 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
گفت بهشون میگن خالهای عروقی بعداز ۳۰ سالگی بیشتر میشن گفتم ممکنه از کبدم باشه گفت نه بهم گفت اصلا نگ ...

خدا خیرتون بده انشالله داشتم سکته میکردم..منم ترسیدم از کبد باشه یا نمیدونم کمبود پلاکت یا سرطان پوست باشه..اخه تو اینترنت نوشته بود اکثرا بی خطرن اما ممکنه مال مشکل کبدیم باشه

برای شما تو چ مدتی زیاد میشن؟مثلا  چند روزی چندتا؟

عزیزم دکترم یکی از بهترین دکتراست اون به نگرانی من میخندید دقت نکردم تو چند روز ؟ ولی میبینی تو یه بازه زمانی زیاد میشن دوباره متوقف میشن 

عاشق ۲ تا دخترام هستم