2777
2789
عنوان

خال گيلاسي

| مشاهده متن کامل بحث + 18225 بازدید | 56 پست
من شمال زندگی میکنم کاوه فرخیان هستن دکترم

ممنون عزیزم ...برای شما هم ریز ریز بودن؟ برای من ریز و غیر برجسته هستن و یهو زیاد شدن....البته یه دونه داشتم چندین سال برجسته بود ولی این ریزا یهو زیاد شدن...با ناخن که میکشم بعضی هاش محو میشه ولی باز میاد سر جاش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم ...برای شما هم ریز ریز بودن؟ برای من ریز و غیر برجسته هستن و یهو زیاد شدن....البته یه دو ...

ماله منم دقیقا همین شکلن اندازه سر سوزن و با فشار دادن یه لحظه محو میشن دوباره نمایان میشن تو یه بازه زمانی زیاد شدن 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
ماله منم دقیقا همین شکلن اندازه سر سوزن و با فشار دادن یه لحظه محو میشن دوباره نمایان میشن تو یه باز ...

ممنون کباب جان یکم آروم شدم کامنتاتو خوندم الان نزدیک ۱ هفتست استرس داشتم واسه آزمایشم. مرسی ازت

ممنون کباب جان یکم آروم شدم کامنتاتو خوندم الان نزدیک ۱ هفتست استرس داشتم واسه آزمایشم. مرسی ازت

دکترم به حرفم خندید وقتی که گفتم من نگرانم پس شما هم خیالت راحت باشه دوست عزیز 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اسمه دستگاهش قلم پاکسازی پوست بیوتی پن هست میتونی باهاش هر نوع خال و زگیلی رو برداری

از کجا باید بخرممم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
دکترم به حرفم خندید وقتی که گفتم من نگرانم پس شما هم خیالت راحت باشه دوست عزیز 

سلام عزیزم خوبی؟ من جواب آزمایشم اومد حالا فردا به دکتر نشون میدم ولی ظاهرا همه چیم نرماله میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بهت عکس بدم ببینی واسه شما هم اسن شکلیه یا نه؟

لیزر کن

سلام عزیزم در مورد اون خال ها ازت سوال داشتم

خواهرم بالا تنش داره از این خال های قرمز زیاد میشه دکتر فرستاده ازمایش گفته احتمالا پلاکت خونت بهم ریخته

بنظرت خطرناکه؟

👶🏻🫀🌱