2777
2789
عنوان

خیانت دیدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
پ چیه؟ معتاده سیگاره دیگه ولی ازبس موادای بد اومده که دیگه ادم سیگارو هیچ مهم نمیدونه

پ اینجوری ۷۰ درصد ایرانیا معتادن🤣🤣

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

اون جریان شیرینی و اینا رو یادمه اومدی تعریف کردی گفتی کلی زدم وبیرونم کرده اما به نظر من ببین دلت چی میگه اما من اگه جای تو بودم چون بچه نداری میگم این زندگی به دردت نمیخوره برو 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی تو شرایط سختی هستی چون شوهرت هم زیاد اهل زندگی نیست نه بهت احترام میزاره نه خرجی میده نه مسولیت پذیره اگه برید مشاوره واون یکم به خودش بیاد خوبه اگه نه که زندگی باهاش خیلی خیلی سخته. بهتره برید مشاوره.

سلام عزیزم 

متاسفانه همسرت شما رو جدی نگرفته شاید بخاطر فاصله سنی زیادتون باشه و اینکه شما اینهمه کوتاه اومدین تو همه ی موارد زندگی ک حقتونه ..واقعا چرا فکر میکنید وظیفتون بوده لا اعتیاد و مشروبخوری و رفیق بازی و بی پولی و بی خونه ای و..کناربیاین ؟چ دلیلی داشته ؟ایا خانوادت خوب نبودن بیرکن خونه میخابیدی جا و مکان زندگی نداشتی؟بنظرت خونه ی پدرت هزاربار بهتر از ابن جایی ک هستی نبود؟متاسفانه برخوردتم موقع خیانت همسرت خیلی محکم نبوده ..با تعاریفی ک کردی این اقا کلا مرد زندگی دونفره و متاهلی نیست و هنوز مغرورانه دنبال براوردن نیازای طبیعی خودش و هوا هوساشه و شماوفقط داری میسوزی یکبار برای همیشه جلوش محکم وایسا و تمام خاسته هایی ک تو این سالها حقت بوده رو بخاه و فرصت بده بهش و درکنارش از ی مشاور کمک بگیر ..اگرم دیدی درست نشد بهترین روش اینه ک تا جوونی بری دنبال سرنوشت و زندگی خودت خیلی وقتا برای نجات خودت باید توانایی شکستن تابوها رو داشته باشی..موفق باشی خاهر خوبم

چشمان تو آفریقاست.. 

من خودم خيلي وقته به يه نتيجه رسيدم حتي تو اوج بدبختي ميشه خوشبخت شد فقط با طلاق 

عزيزم شايد ازدواج بعديت خوشبخت شدي 

من خواهرم ازدواج كرد خيلي مشكلات داشت خيلي اما تصميم گرفت جداشه 

الان مجدد ازدواج كرده دوساله بخدا انقدر خوشبخته همه حسرتشو ميخورن 

چه از لحاظ مالي خانواده شخصيت همه چي جونشو برا زنش ميده 

خودتو نجات بده مشكلاتت يكي دوتا نيست سني نداري

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

هم کم سن و سالی هم بچه نداری همه ی اینایی که تو میگی رو من هم کشیدم قطعا داره دروغ میگه و با  زنه بوده چرا داری زندگیتو حروم میکنی من مجبورم اخه دوتا بچه دارم اما تو این حماقت منو نکن حداقل بچه نیار

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
پ اینجوری ۷۰ درصد ایرانیا معتادن🤣🤣

بیشتر...

ولی کاش همشون فقط اعتیادشون سیگار بود

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
عزیزم اینجا ممکنه راهنمایی های اشتباه بهت بکنن اگه شرایطشو داری برو مشاوره بزار کمکت کنه

سلام عزیزم مشاور خوبی سراغ داری گلم؟!

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
هرکی سیگار میکشه معتاده؟🤐😮

ن خانومی منظورم این نبود اخه من روی لباساش جای سوختگی دایره شکل پیدا. کردم روی استینش شلوارش و اینا برای همون شک دارم بهش

چند تا سوال رو جواب بده...گوشی شوهرت رو راحت چک میکنی؟؟؟...گوشیش رمز داره؟؟؟...احساس میکنی چیزی رو پ ...

اره رمز داره اما میدونه ک بلدم حتی ی بارم گفت تو ک نگا میکنی اره. بعضی پیام هارو احساس میکنم اما تماس هاشو فک نمیکنم از فروردین تا هفته پیشم تو تماس هاش نبود. ک با اون زنه زنگ بزنه 

اگ خونوادت پشتتن جداشی بهتره

راستش تقریبا ی سال پیش من قهر کردم و دوماه نبودم رفتم خونه بابام چون. نمیخواستم خونه مادرشوهرم بشینم و مشکلات دیگ اما برگشتم ، الانم پدر. و مادرم میگن هر کاری بکنی ما پشتتیم ، بخوای جدا شی یا بمونی !۱۸ سالتم رد شده میتونی تصمیم درست بگیری

هم کم سن و سالی هم بچه نداری همه ی اینایی که تو میگی رو من هم کشیدم قطعا داره دروغ میگه و با  ز ...

امروز صبح مثل اینکه با خواهر شوهرم صحبت کرده اونم زنگ زد ب. من ک جریان چیه و منم براش گفتم ، خودشم میگفت ترسوندتش و کفته این تو بمیری. از اون تو بمیریا نیست ، الانم خودش زنگ زد بهم ک کجایی من کاری نکردمو بازم میگم نکردم ، من گفتم برام مهم نیست لیاقتت هموناس، برای من مهم اینه ک بتونی مسعولیت پذیر باشی و بتونیم مشکلاتمون  و خودمون. حل کنیم وووو فقط میگفت من دارم زندگیمو میکنم میخوامم زندگیمو بکنم گفتم تا وقتی عوض نشی همین اش و همین کاسس

اون جریان شیرینی و اینا رو یادمه اومدی تعریف کردی گفتی کلی زدم وبیرونم کرده اما به نظر من ببین دلت چ ...

ن اینجا نگفتم گلم، اون. موقع تهمت زد ک تو باهاشی و. سر و صدا. کرد ک مامان و. باباش اومدن. و جلو باباش منو زد و باباشم گفت حتما ابرو اومدی براش تا بیشتر. از یکماه قهر بود فقط وحتی جلو باباش گفت ک من نمیتونم و با این باشم ک. اخر. هفته ها باهاش بوده ، برای همینم بچه نمیخوای ک با اون. باشی وووو. کلی تهمت دیگه