2777
2789
عنوان

خیانت دیدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
ن اینجا نگفتم گلم، اون. موقع تهمت زد ک تو باهاشی و. سر و صدا. کرد ک مامان و. باباش اومدن. و جلو بابا ...

فکر کردم شما بودی یک دفعه گفتی یارو شیرینی آورده و اینا خودم رفتم بهش گفتم چون عذاب وجدان داشتم وشوهرمم دعوا راه انداخته و پدر شوهر مم گفته تقصیر تو بوده و مادر شوهرمم فقط نگاه میکرده 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما برام سواله چه جذابیتی برات داره این زندگی که همش درده چرا میمونی الان که سنت کمه جدا شو و برای خودت زندگی کن چرا زجر بکشی اخه 

فکر کردم شما بودی یک دفعه گفتی یارو شیرینی آورده و اینا خودم رفتم بهش گفتم چون عذاب وجدان داشتم وشوه ...

عه اره دقیقا همین بوده فک کردکم نگفتم اینجا 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
اما برام سواله چه جذابیتی برات داره این زندگی که همش درده چرا میمونی الان که سنت کمه جدا شو و برای خ ...

صبح ک رفته بیرون ب خواهر شوهرم زنگ زده و گفته ک هیچی نبوده. اونم ب. من زنگ زد و. همچی رو گفتم خواهرشوهرمم گفت درستش میکنم تو غصه نخور ، میدونی عزیز بخاطر سیگارش ، مشروبش اصلا مهم نیس بلاییه ک سر خودش میاره درستم نمیشه ! اما برای من مهم اخلاقشه ک اونم تغییر نمیده ، از ی طرفم میگم طلاق بگیرم از کجا معلوم بدی مث این نباشه اخه خالمم با وجود اینگه دختر بود و جدا. شد شوهرش خوب نیس و چون. تو شهرستان زندگی میکنن مامانم اینا حرف زیاد میزنن پشت زن بیوه بابامم تعصبیه بدتر تو منگه ام ،  همش میگفت چرا سرت تو گوشیه چرا. ارایش کردی کجا میری وووو 😔 دختر داییم جدا. شده الان اصلا نمیزارن کاری بکنه خدا. نکنه ی زره ارایش کنه موهاشو قشنگ کمه کلی حرف باور. کن نمیتونی نادید بگیریشون

صبح ک رفته بیرون ب خواهر شوهرم زنگ زده و گفته ک هیچی نبوده. اونم ب. من زنگ زد و. همچی رو گفتم خواهرش ...

اون که اره حرف زیاد میزنن اما خب خودت چی که الان داری تو این زندگی داغون میشی الان اونا کجان بیان حالتو ببینن من هم کشیدم همه ی اینارو میدونم چقدر سخته درکت میکنم

اون که اره حرف زیاد میزنن اما خب خودت چی که الان داری تو این زندگی داغون میشی الان اونا کجان بیان حا ...

نمیدونم 😔 الان با مامانم حرف زدم میگه تو میخوای غلط کنی این کوچیکه ارزششو نداره ، ی چیز الکیه داری. خودتو. اذییت میکنی 

منم سرو صدا. کردم ک شما منو مجبورم کردین باهاش ازدواج کنم ب خاطر ابروی شما بود برگشتم الان میگی الکیه ن من نمیام خونتون. میرم قربستون. تا رو سر شما نباشم ، باز مامانم گفت الان ب. بابا میگم ببینم چی میگه منم گفتم نمیخواد و اینا و بلند بلند گریه میکردم مامانم میگفت الکی داری خودتو غصه میدی و ارزششو نداره یه مسعله کوچیکه من بابام ب شوخی گاهی میگه میرم زن بگیرم مامانم میگه مث بابات ک حرف میزنه منم عصبانی بودم. و گفتم کجای این اونه اخه و کلی حرف  ...

نمیدونم 😔 الان با مامانم حرف زدم میگه تو میخوای غلط کنی این کوچیکه ارزششو نداره ، ی چیز الکیه داری. ...

اره گلم دقیقا حرف های مامان باباها اینه دیگه واسه خاطر آبروشون میترسن چیز دیگه بگن همچین چیز کوچیکی هم نیست  بازم خودت میدونی گلم من چون دقیقا دقیق ها مشکلات تورو دارم دلم میسوزه بخوای تحمل کنی منم مثل تو 13 سالگی ازدواج کردم اینم هم مشروب هم سیگار هم مواد استفاده می‌کرد و منم همش خونه بودم به شدت بد دله وخونه فامیلا حتی مامانم نمیاد ونمیزاره برم  اما فقط به خاطر دوتا بچم دارم زندگی میکنم و میسوزم اما برای تو بهترین فرصته اما بازم بری مشاوره خیلی کمکت میکنه اما به نظر من  اینا اصلا درست نمیشن 

اره گلم دقیقا حرف های مامان باباها اینه دیگه واسه خاطر آبروشون میترسن چیز دیگه بگن همچین چیز کوچیکی ...

از همین میترسم الان میتونم برگردم اما وقتی بچه داشته باشم ن 😔 مامانم خیلییییی اسرار میکرد واسه بچه منم گوش دادم اما دیشب قرص خوردم چون میترسم واقعا چ فایده ژلاقم بد برگردمم زندونی ام بازم بد 😔🖤

از همین میترسم الان میتونم برگردم اما وقتی بچه داشته باشم ن 😔 مامانم خیلییییی اسرار میکرد واسه بچه ...

اره فعلا اصلا به بچه فکر نکن و اینم فکر نکن که بچه بیاری درست میشه اصلا درست نمیشه تازه بد تر هم میشه مشکلاتت بیشتر میشه اما زندونی خونه پدر رو من ترجیح میدم نمیدونم شاید من غلط فکر میکنم اما تو تصمیمت بیشتر دقت کن اگه خاستی بمونی حداقل یک تعهدی چیزی ازش بگیر که دیگه تکرار نکنه 

من اگه به گذشته برگردم همه ی سختی های خونه ی بابا و حرف مردمو وهمه ی چیزارو به جون میخرم و برمیگردم طلاق میگیرم

من اگه به گذشته برگردم همه ی سختی های خونه ی بابا و حرف مردمو وهمه ی چیزارو به جون میخرم و برمیگردم ...

با پدر. صحبت کردم ، بابلم میگعه این چیز مهمی نیستو منم بودمو خیلیای دیگه هم بود مثلا عمو ۳ تا زنو توی ی خونه داره ، همه هستن زنگ زدن چیز مهمی نیست اگه دلت از جای دیگه پره ... برای زن بده اما مرد ن _ گفت بنظرم چیز مهمی نیست ک بخوای بیای اما بازم خودت. هر جور میدونی وووو