وای عزیزمممم مبارکت باشه تورو خدا برای منم دعا کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 عشقم ب سلامتی بغلش کنی انشاءالله و سالم و صالح باشه
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
منم سه روز پیش آز دادم بعد از بیبی مثبت که خداروشکر درست بود
اولین روز آخرین قاعدگیت کی بوده؟ میخوام ببینم با همیم
PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست
سه روز از من جلوتری که ! من ۱۳ مرداد بودم ولی من زود بیبی زدم هاله انداخت برای همین کلا زود فهمیدم
PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست
ااااا من یک روز از موعدم گذشته بود بیبی زدم منفی بود
مهم اینه که الان قشنگ مثبته🥰