من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
با همین حال خوبت میشه برا منم دعا کنی خدا خیرت بده ۵سال منتظرم
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
فدای سرت همین که خوشحالی خداروشکر ،منم دیروز بی بی چک زدم مثبت شد ان شاء الله خدا بهمونبچه سالم و صالح بده ،فک کنممن و تو، تو یه ماه بچمون بدنیا بیاد فروردین ۱۴۰۰
مطمئنی هشت روزه؟؟بعد هشت روز اصلا لقاح هنوز تشکیل نشده ها😕😕حداقل باید ۲۰روز بگذره اخه&nb ...
اختمالا ۸روز از موعد پریودش گذشته اشتباه تایپی بوده
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍