2777
2789
عنوان

کد بانو ها بیان

140 بازدید | 35 پست

سلام خوبین

بچها من برای فردا نهار خانواده نامزدمو دعوت کردم..اولین باره میخوان دستپخت منو بخورن

ازم خواستن خورشت بادمجون درست کنم

راهکاری دارین ک خوشمزش کنه؟؟

اگ خورشت بادمجوناتون خوشمزه میشن دستورشو میدین بهم؟

مرسی😍

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

وایی منم هرجا میرم شوهرم خیلی از دست پختم بخصوص تیم بادمجونم تعریف میکنه خیلی عالیه واقعا هر کی خورده خوشش اومده رازش اینه که رب و داخل گوشت که میریزی نخودم کنارش بریزی به زیاد تفت بدید بدون اینکه جدا روغن و رو با هم طرف بدی خیلی خوبه بخوره خیلی قشنگ میشه نخود فراوان بزن عزیز من زیاد از حد ولی فراوان خوب بزن بستگی داره چند نفر باشم ولی نظراتم که دیگه بهت گفتن زیاد نسوزه سرخش نکن زیاد که سیاه بشه بعد از ۲۰ دقیقه نیم ساعت قبل که غذا خاموش بکنی بادمجون بزار بمونه یادت نره لیموعمانی ۲۰ دقیقه یه رو قبل خاموش کردن غذا بهش اضافه کنید با فلفل خوشه های خیلی خیلی عالی میشه هرچی بگم کم گفتم اینو حرف های من که به کار می برم و با خرمالو میشه تعریف از خود نباشه

سرداردلها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادمجون هاتو باریک پوست بکن بعد اروم و بدون عجله سرخ کن.مثل قیمه پیاز خورد کن سرخ کن با لپه و گوشت ورب و... تفت بده بذار بپزه اخرش بهش دارچین و فلفل و یه کم ابلیمو بزن بادمجوناتم موقع کشیدن غذا بذار کنار بشقاب هات یا کنار ظرف خورشتت

توش یه دونه عصاره مرغ بنداز (یا گوشت) و بذار قشنگ جا بیوفته. گوجه هم بریز توش

مرسیی😙دستور کاملشو میدین بهم؟

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

وقتی پیاز و گوشت رو تفت دادی ،یکی دو تا گوجه رنده کن .بعد دوباره تفت بده .زردچوبه و کمی فلفل بزن .رب بریز تفت بده تا بوی خامیش بره .بعد آب بریز .خیلی زیاد نریز که خورشت رو بیمزه کنی .و یه چوب دارچین بنداز داخلش .بعد از پخت دارچین رو خارج کن 

لاحول ولا قوه الا بالله
وایی منم هرجا میرم شوهرم خیلی از دست پختم بخصوص تیم بادمجونم تعریف میکنه خیلی عالیه واقعا هر کی خورد ...

مرسی عزیزم

گوشت نداریم میخوام با مرغ درستش کنم بد میشه؟

وقتی پیاز و گوشت رو تفت دادی ،یکی دو تا گوجه رنده کن .بعد دوباره تفت بده .زردچوبه و کمی فلفل بزن .رب ...

مررسی😍

توش یه دونه عصاره مرغ بنداز (یا گوشت) و بذار قشنگ جا بیوفته. گوجه هم بریز توش

مواظب باش اگه این کار رو کردی نمک نزنی . من یه بار عصاره ریختم قبلش هم نمک زده بودم شور شد . خود عصاره نمک داره

خورشت بادمجون لپه ندارهههه. اون قیمه بادمجونه که لپه داره

منم تعجب کردم آخه نریختم هیچ وقت 

گوشت ک بهتره ولی خوب مرغم همجوری بزن عالی میشه یادت نره نباید مرغت بودی زهم بده زنجبیل ودارچین وفلفل ...

مرغمو آب پز کنم بعد سرخش کنم؟؟