2777
2789
عنوان

کد بانو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 35 پست
سیمیت چیه ؟

نمیدونم شما چی میگین بهش

همون بوی بده ک بعضی مرغا میدن

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغتم اب پز نکن. اول با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه مزه دارش کن بذار یه ساعت بمونه بعد با پیاز داغ سر ...

ممنونم❤

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
نمیدونم شما چی میگین بهش همون بوی بده ک بعضی مرغا میدن

حالا این دفه که هیچ ،دفه بعد از عطاری برگ بو بخر .بوی زهم مرغ و گوشت رو میگیره .دو تا برگ بنداز و آخر پخت ازش خارج کن 

لاحول ولا قوه الا بالله
حالا این دفه که هیچ ،دفه بعد از عطاری برگ بو بخر .بوی زهم مرغ و گوشت رو میگیره .دو تا برگ بنداز و آخ ...

باشه ممنون عزیزم