2777
2789
عنوان

کد بانو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 35 پست
مررسی😍

خواهش میکنم ...بادمجون رو وقتی سرخ کردی زود داخل خورشت نندازی .له میشه .جدا بذار بپزه .با کمی از آب خورشت.بعد موقع کشیدن کنار بشقاب بذار 

لاحول ولا قوه الا بالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم ...بادمجون رو وقتی سرخ کردی زود داخل خورشت نندازی .له میشه .جدا بذار بپزه .با کمی از آب ...

نذارم بپزه بد میشه؟

ینی بیام خورشتو بکشم بعد بادمجونامو ک سرخ کردم بذارم کنارش؟

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
منم تعجب کردم آخه نریختم هیچ وقت 

تازه ما خورشت بادمجونمون نخود هم نداره

نمیدونم هرکس یه جور درست میکنه لابد.

ما خورشت بادمجونمون گوشت و بادمجون و گوجه و غوره داره.دستورشو اگه میخوای برات بنویسم.

با مرغ هم من تابحال درست نکردم راستش اما کلا بدون گوشت درست کردم بازم خوشمزه بوده

اونوقت اون دیگه اسمش خورشت بادمجون نیست .با مرغ میشه :مسما بادمجون 

آخه مامانم میگه اگ آب پز نکنی بوی سیمیت میده

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
ن نمیخاد حالابعضیام میکنن واجب نبس

بوی سیمیت نمیده اونجوری؟

نذارم بپزه بد میشه؟ ینی بیام خورشتو بکشم بعد بادمجونامو ک سرخ کردم بذارم کنارش؟

من الان متوجه شدم که شما میخوای با مرغ بپزی ...خب خورشتت که پخت ،ده دیقه آخر بادمجون رو بذار کنارش .چن تا قل بزنه و بپزه ولی له نشه 

لاحول ولا قوه الا بالله
من الان متوجه شدم که شما میخوای با مرغ بپزی ...خب خورشتت که پخت ،ده دیقه آخر بادمجون رو بذار کنارش . ...

آها مرسی❤