برادر من یه کرونای خفیف گرفته که تو تاپیک قبلی توضیح دادم، ریش کم درگیر شده و فقط قفسه سینش درد میکنه، امشب براش روغن مالیدم و درد قفسش بیشتر شذه، یعنی کرونا داره بیشتر میشه داخل ریش؟ خییییلی ترسیدم لطفا یکی جواب بده 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط پونه و نعنا دم کن بده بخوره خیییلی خوبه.چرب کردن ک فایده نداره.من خودم گرفته بودم مامانم عنبر نس ...
من تمام این چیزایی که شما میگید رو حدودا 5 روزه مدام دارم بهش میدم، قبلش نمیدونسنم کروناعه اخه علایمش خیییلی کم بود، شما شدید گرفته بودی؟ چند روز خوب شدنت طول کشید؟
ریه و درست بنویس دو ساعته فک میکنم ریش هم مگه درگیر میشه تو کرونا..
😂😂
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
فقط پونه و نعنا دم کن بده بخوره خیییلی خوبه.چرب کردن ک فایده نداره.من خودم گرفته بودم مامانم عنبر نس ...
وا,مگه عنبر نسا رو هم میشه خورد
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡