برادر من یه کرونای خفیف گرفته که تو تاپیک قبلی توضیح دادم، ریش کم درگیر شده و فقط قفسه سینش درد میکنه، امشب براش روغن مالیدم و درد قفسش بیشتر شذه، یعنی کرونا داره بیشتر میشه داخل ریش؟ خییییلی ترسیدم لطفا یکی جواب بده 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط پونه و نعنا دم کن بده بخوره خیییلی خوبه.چرب کردن ک فایده نداره.من خودم گرفته بودم مامانم عنبر نسا دم کرده بود با گل ختمی سفید و لیمو ترش بهم میداد معجزه کرد کل عفونت و از بدن برده بود .البته خودم ننیدونستم بعدن بهم گف .ولی هر چی بود عااالی بود
نه عزیزم به احتمال زیاد بوی روغن اذیتش کرده نگران نباشید اما تحت نظر دکتر باشه فقد مایعات گرم با ویتامین سی و چهار مغز بهش بدید انشالله هر چی زودتر خوب میشن
اخه خیلی وقته گرفته، دو سه روز دیگ در اصل 14 روزش تموم میشه خدااا نکنه زیاااد بشه، توروخداااا زیاد دعا کنید ب حق خوبیای تو جهان هیچیش نشه و سریعتر تموم شه