2789
عنوان

کمککککک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
علائمش چی بود عزیزم؟؟

این بنده خدا روز اول تب و لرز کرد، تموم شد، بعد ی دو س روز بعدش باز تب و لرز و بیحالی، بعد گفت ی ذره زیر گلوم درد مبکنه، یعنی هیچ کدوم از علایمی ک تلویزیون میگ مثل عطسه و سرفه ی شدید و تب بالا و اینا نداشت، البته چون از نوع خفیفه این علایمشم خفیفه، اما از من به ‌شماها توصیه تا دیدید تب کردید و چیزی در بدنتون نامیزونه حتما برید یا تست بدید یا اسکن تا خیالتون راحت شه، البته بیمارا بغد فهمیدن خیلی میترسن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی امام کاظم رو امتحان کردین قبلا خیلی تو سایت می گفتن که تو درمان کرونا کمک میکنه

تازه امروز براش خریدم، چون داخلش پر از گرمیه میگن، من هر چی به ذهنم رسیده تا الان بهش دادم، دعا کنید لطفا که خوب شه زودتر، خیلی خفیفه خداروشکر اما روحیش کمه 

وا,مگه عنبر نسا رو هم میشه خورد    

مامان من تو کار دارو گیاهیه از این کارا زیاد میکنه به خیلیا هم داده و نتیجه گرفتن.البته خب واسه همه نمیشه پیچید این نسخه رو.البته باید اصلش باشه.حتما الاغ ماده باشه

این بنده خدا روز اول تب و لرز کرد، تموم شد، بعد ی دو س روز بعدش باز تب و لرز و بیحالی، بعد گفت ی ذره ...

شما نگرفتید ازش؟

قبلش که علائمش ظاهر شه باهاش تماس داشتید؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
وای منم چند روزه عطسه و آبریزش داشنم امروز قفسه سینم تنگ شده نمیدونم یعنی کروناست میترسم برم تست بدم

نترس عزیز دلم، اگر تا الان حالت خیلی بد نشده یعنی خفیفه، برو تست بده، فقط ساعتی برو که خلوت باشه، بفهمی بهتره، 14 روز قرنطینه شو. اما با روحیه ی بالا. کارایی رو کن که ازت زیاد انرژی نگیره اما روحیتو بالا ببره 

تازه امروز براش خریدم، چون داخلش پر از گرمیه میگن، من هر چی به ذهنم رسیده تا الان بهش دادم، دعا کنید ...

انشاالله که زودتر خوب میشه بهش روحیه بدین کمکش کنید استرس نداشته باشه فکر کنم اگه سرم تقویتی هم بتونه بزنه براش خوب باشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
اصلا استرس بهش ندین چون استرس از خود کرونا بدتره عزیزم.فقط پونه و نعنا دم کن بهش بده تا عفونت داخل ر ...

ما که اصلا، دایم سعی میکنم روحیه بدم، دعا کنیذ لطفا 

منم مامانم9روزه مریضه تب و سرفه بیحالی داره امه نفس تنگی نه هرچی گرمیه بهش دادم از داروی امام کاضم گرفته تا ... بازم یساعت خئبه یساعت بیتاب البته یکم استرسیه میترسمم کرو نا تست بده مطمئنم بدتر میشه

منم مامانم9روزه مریضه تب و سرفه بیحالی داره امه نفس تنگی نه هرچی گرمیه بهش دادم از داروی امام کاضم گ ...

قرنطینشون کنید، من شنیدم اب هویج و سیب عااالیه.الهی که به حق خوبی های توی دنیا این مریضی ریشه کن شه